Apple TV+’ın sevilen dizisi Ted Lasso’nun 3. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Apple TV+’ın en sevilen dizilerinden biri olan Ted Lasso, çok yakın bir tarihte, üçüncü sezonu ile geri dönüyor. Yayınlanan 3. sezon tanıtım fragmanı pek ipucu vermese de, heyecanı artırmayı başarıyor.

Apple’ın sevilen dizisi için 3. sezon tarihi belli oldu

Apple TV+ın en sevilen serilerinden biri, bir buçuk yılın ardından geri dönüyor. Apple, Ted Lasso'nun üçüncü sezonunun 15 Mart'ta başlayacağını ve her hafta yeni bir bölümün (toplam 12 bölüm) yayınlanacağını açıkladı.

Aşağıdaki tanıtım fragmanı hikayeye pek ışık tutmuyor, ancak şimdiye kadar takip edenler ikinci sezonun bitiminden sonra çözülmesi gereken çok şey olduğunu biliyor.

Üçüncü sezonda AFC Richmond, yalnızca Premier Lig'e yükseldikten sonra kendini kanıtlamak için değil, aynı zamanda eski müttefiklerinden birine karşı da mücadele edecek. Nate artık West Ham United'da, Rebecca'nın eski eşi Rupert için çalışıyor. Roy Kent, Nate'in yerini doldurmak zorundayken Ted, Rebecca ve Keeley hem kişisel hem de profesyonel zorluklarla boğuşmak zorunda.

Şimdiye dek iki sezonu yayınlanan Ted Lasso, şimdiden birçok ödül kazandı. Bu da Apple TV+ için önemli bir durum. Zira hizmet Amazon ve Netflix gibi ağır toplara kıyasla hala küçük boyutta sayılabilir. Ama artık bu piyasanın çaylağı olarak da değerlendirilemez.