Apple Watch deriyi yakıyor!

Apple'ın akıllı saati Watch, eğer bu iddialar doğruysa çok ciddi bir soruna sahip!

Apple Watch "yakıyor!"

Apple Watch, Nisan ayında satışa sunulmuş ve firma, bir milyon adet ön sipariş almıştı. Ancak saati, kullanıcıların bileklerine ulaştırmak o kadar kolay olmamış ve firmanın ürünleri tedarik etmesi aylar sürmüştü.

Ancak görünene göre, ürünü kullanan bazı kullanıcılar, bir başka sorunun daha varlığını fark ettiler. Bazı raporlara göre, kullanıcıların derilerinde kızarıklıklar oluşuyor ve saat, kullanıldığında deriyi yakmakla suçlanıyor.

Fusion tarafından sunulan bir rapor, Paula Cerutti'nin, çalışması sırasında bileğinde yanma hissettiğini belirtmekte. Cerutti, saatin bileğine çok sıkı tutunduğunu düşünerek, saati gevşetmeye başladığını söylüyor. Sonraki akşam, bileğinde su toplamış bölgeler bulunduğunu fark eden Cerutti, bu bölgelerin yanma hissinin oluştuğu ve Apple Watch'un temas ettiği bölgeler olduğunu anlamış. Söylenene göre saat de oldukça ısınmış.

Durumu Twitter'da belirten Cerutti, bir de resim yayınladı ve Apple'a konu iletildiğinde kendisine pek yardımcı olunmadığını iddia etti. İşin kötüsü, Cerutti'nin şikayetlerine başka kullanıcıların da katılmış olması.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında da benzer bir konu gündeme gelmişti. LG G Watch kullanımlarında da bilekte benzer belirtiler ortaya çıkmış ve güncelleme ile sorun ortadan kaldırılmıştı...

Okuyucu Yorumları