Apple Watch tasarımı, Series 8 ile birlikte nihayet değişebilir

Apple Watch, en azından bir modelinde 2018'den bu yana ilk kez yeni bir tasarımla kullanıcılar karşısına çıkacak gibi görünüyor.

Apple Watch tasarımı nihayet değişiyor mu?

Apple'ın yaklaşmakta olan Apple Watch Series 8 modeliyle ilgili ayrıntılar son haftalarda ortaya çıkmaya devam ediyor. Yeni bir rapora göre, yeni Apple Watch şimdiye kadarki en büyük ekrana sahip olacak. Boyut büyümesi beraberinde bir tasarım yeniliğini de getirebilir. Tabii ki bu iddia, yeni Apple Watch Pro'yu işaret ediyor.

Apple, Series 4’ü piyasaya sürdüğünden beri Apple Watch’ta herhangi bir tasarım değişikliği yapmamıştı. Yeni modelin boyutunun Apple Watch 7’ye göre yüzde yedi daha büyük olacağı belirtiliyor. Aynı şekilde, Apple Watch’un alışılageldik dikdörtgen yapısı da değişebilir.

Ek olarak, Apple'ın Watch 8 Pro'yu ekstrem sporlar için daha uygun hale getirmek için kasada "daha dayanıklı bir titanyum formülasyonu" kullanacağı da bildiriliyor. Daha büyük bir pil ve Apple'ın uzun süredir söylentileri olan "Düşük Güç Modu” ile, tek bir şarjla birkaç gün dayanabileceği de sızan bilgiler arasında.

Ayrıca Apple'ın tüm Series 8 modelleri söylentilere göre vücut ısısı sensörünü de içerecek.