Apple Watch Ultra resmi olarak tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı haberimizde...

Apple, uzun yıllardır beklenen özel Apple Watch modelini, ya da resmi adıyla Apple Watch Ultra’yı tanıttı. Apple Watch Ultra neler sunuyor, fiyatı ne kadar? İşte Apple Watch Ultra ile ilgili tüm merak edilenler...

Apple Watch Ultra tanıtıldı

Yıllarca süren söylentilerin ardından Apple, Watch Ultra’yı resmi olarak tanıttı. Söylentilerde zaman zaman Apple Watch Pro olarak da bahsedilen akıllı saat, Apple Watch'larını zorlu koşullara taşımak isteyenler için özel olarak üretildi. Peki, Apple Watch Ultra neler sunuyor, fiyatı ne kadar, özellikleri ne? İşte Apple Watch Ultra ile ilgili tüm merak edilenler...

APPLE WATCH ULTRA ÖZELLİKLERİ

Apple Watch Ultra, havacılık sınıfı titanyumdan üretildiğinden, Apple'ın şimdiye kadar ürettiği en dayanıklı Apple Watch olarak lanse ediliyor. Apple'a göre, kullanılan malzeme korozyona dayanıklı.

49 mm'lik kasada yeni, düz safir ön kristal ekranı çevreliyor. Watch Ultra en büyük Apple Watch olmasının yanı sıra, aynı zamanda en parlak olanı. Saat, kullanıcıya göre özelleştirilebilen, eylem düğmesi adı verilen yeni bir düğmeye sahip. Dijital kurma kolu da daha büyük olacak şekilde güncellendi ve yeni bir oluk tasarımına sahip.

Apple, saate sesi artıran ikinci bir hoparlör eklediğini söylüyor. Ayrıca telefon görüşmelerinde daha iyi ses netliği için üç mikrofona sahip.

Apple Watch Ultra aynı zamanda bir Apple Watch'ta şimdiye kadar görülen en büyük ve en iyi pil ömrüne sahip. Apple, saatin, önceki Apple Watch modellerinin neredeyse üç katı olan, 60 saat gibi uzun bir pil ömrüne ulaşabileceğini söylüyor.

Şirket, Apple Watch Ultra için Wayfinder saat yüzü adı verilen yeni bir saat yüzü tasarladı. Ayrıca yeni saat için bir Alpine Loop, Titanium G Hook, bir dalış giysisi üzerinde çalışan bir Ocean band ve patikada daha fazla dayanıklılık için bir Trail Loop dahil olmak özel bir kayış serisi de sunuyor.

Apple, yeni bir çift frekanslı GPS'in yanı sıra, Apple'ın iddia ettiği gibi onu piyasadaki herhangi bir spor saatindeki en doğru GPS yapan yeni özel hassas algoritmalar da geliştirmiş durumda. Apple Watch Ultra, halihazırda mevcut olan otomatik yürüme algılamasına ek olarak, bu yıl içinde koşuları da otomatik olarak algılayacak. Şirket, Düşük Güç Modunun saate uzun mesafeli bir triatlonu izlemek için yeterli pil ömrü sağladığını söylüyor.

Apple ayrıca, kendinizi acil bir durumda bulursanız, bulunduğunuz yere 600 fit mesafedeki herkesi uyarmak için 86 desibellik bir sireni saate dahil etmiş. WR100 sertifikasına sahip olan saat, su sporları için de kusursuz bir eşlikçi olacak gibi görünüyor. Watch Ultra, 40m derinliğe kadar kullanılabiliyor.

Apple Watch Ultra Türkiye fiyatı ne kadar?

Apple Watch Ultra, ülkemizde 27.999 TL karşılığında satın alınabiliyor.

BU İÇERİKLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR