Apple'ın iPhone 8, AR Planları ve Fazlası Sızdı!

Apple'ın artırılmış gerçekliğe, iPhone 8'e ve Siri Speaker'a yönelik planları, bir Foxconn çalışanı tarafından internete sızdırıldı!

Apple'ın planları sızdı!

Bir Foxconn çalışanı, Apple'ın geleceğe ait donanım planlarının bazılarını Reddit'te açıkladı. Kullanıcının kimliği, Reddit moderatörleri tarafından doğrulanmış durumda.

Çalışanın paylaştığı bilgiler arasında Apple'ın uzun süredir konuşulan artırılmış gerçeklik gözlükleri var. Kaynağa göre "Project Mirrorshades" henüz ilk test aşamalarında ve 2019'da piyasaya sürülmesi planlanıyor. İsmini açıklamayan çalışan, iPhone 8'in Touch ID parmak izi sensörünün önde olacağını söylüyor. Hatırlayacağınız üzere bu konudaki dedikodular aylardır sürüyordu.

WWDC'de ortaya çıkması beklenen Siri Speaker ise kaynağa göre küçük bir Mac Pro'ya benzer bir görünüme sahip. Kameralı ve ekranlı prototipler test edilse de, bu özelliklerin final sürümde yer almayacağı anlaşılıyor. Foxconn çalışanı son olarak iMac ve MacBook Pro serilerinin özelliklerinin 2017'de yenileneceğini ancak tasarım geliştirmelerinin 2018'den önce ortaya çıkmayacağını söylüyor.

Bu bilgilerin hiçbirini resmi olarak kabul edemesek de kaynak Reddit tarafından doğrulandığı için gerçeklik payı olabilir. Çalışanın söyledikleri, şimdiye kadar duyduklarımızla da uyum içerisinde görünüyor.

Okuyucu Yorumları