Artık Fidye Yazılımlara Teslim Olmayın!

No More Ransom adlı bu araç sayesinde, bundan böyle fidye yazılımlardan korkmanıza gerek yok!

Artık fidyeye teslim olmayın!

Fidye yazılımların her geçen günle birlikte çok daha büyük tehlikeler yaratacak bir düzeye ulaşması, bu tür zararlı yazılımlarla mücadeleyi ve bunların bulaştığı bilgisayarları kurtarmayı da iyice zorlaştırıyor. Bu anlamda artık fidye yazılımlardan korunmak için hem öncesi hem de sonrası çok önemli. No More Ransom adlı bu araç işte tam da bu güvenliği sağlamayı vadediyor.

Eğer kullandığınız bir bilgisayarın tehlikeli bir bulaşmaya maruz kaldığını düşünüyorsanız aldığınız bu fidye mektubunun şifreli bir dosyasını ve detaylarını bu araca yüklediğinizde yapılan analiz sonucunda hangi türden bir fidye yazılımla karşı karşıya olduğunuzu ve bunun arkasında kimin olduğunu (tabii eğer bunu biliyorlarsa) öğrenebiliyorsunuz.

Eğer böyle bir bulaşmadan önce cihazınızı korumak istiyorsanız da No More Ransom, dosyalarınızı ve diğer her şeyi güvende tutmanızı sağlayacak birçok ipucu sunuyor. Bunun ardından tek yapmanız gereken bilgisayarınızdaki güçlendirilmiş anti zararlı araçlarını kullanmak ve web üzerinde dolaşırken biraz daha dikkatli olmak...

Intel Security ve Kaspersky Labs gibi iki önemli güvenlik firmasının işbirliğinin bir ürünü olan bu sitede sunulan her seviyeden bilgisayar kullanıcısı için hayat kurtaran önlemler ve korumalar sağlıyor.

Okuyucu Yorumları