Xbox Series S'ten ilham alıyor: Artık Xbox markalı bir ekmek kızartma makinemiz de var

Microsoft, Xbox markalı buzdolabından sonra şimdi de Xbox markasını ekmek kızartma makinelerine taşıdı. Üstelik yeni ekmek kızartma makinesi, ekmeğinizin üzerine Xbox logosunu bile "basabiliyor."

Artık Xbox markalı bir ekmek kızartma makinemiz de var

Microsoft, E3 2021’de Xbox Series X mini buzdolabını duyurarak herkesi şaşırtmıştı. Adından da tahmin edebileceğiniz gibi, bu mini buzdolabının tasarımı Xbox Series X’e çok benziyor.

Görünüşe göre şirket, Xbox markasını sadece buzdolabı ile sınırlı tutmaya niyetli değil. Xbox Series S ekmek kızartma makinesi de artık Xbox markalı mutfak cihazlarının arasına girmiş durumda.

Microsoft’un Xbox Series S konsolundan ilham alarak hayata geçirdiği ekmek kızartma makinesi, göze çarpan bir şekilde yerleştirilmiş havalandırma deliği gibi Xbox tasarım öğelerini içeriyor. 15 inç genişliğinde (38.1cm) ve 8 inçten (20cm) biraz daha kısa olan ekmek kızartma makinesi, Xbox hayranları tarafından anında tanınabilecek bir ürün.

Ancak bu cihaz yalnızca estetik açıdan hoş gözükmeyi hedeflemiyor ve Xbox Series S ekmek kızartma makinesi, ciddi bir kızartma gücü içeriyor. Altı adet ayarlanabilir kızartma seviyesi, buz çözme ve iptal etme fonksiyonları ile dahili geri sayım özelliği sayesinde ekmeğinizin ne zaman hazır olacağını rahatlıkla görebilir ve ayarlayabilirsiniz.

Ancak bu ekmek kızartma makinesinin belki de en heyecan verici özelliği, ikonik Xbox logosunu doğrudan ekmeğinizin üzerine basabilme yeteneği. Ayrıca ekmek kızartma makinesi; sıkışma önleme işlevi, otomatik sıcaklık kontrolü ve kolay temizlik için çıkarılabilir kırıntı tepsisi gibi kullanıcı dostu işlevler de vaat ediyor.

Bu sıra dışı ekmek kızartma makinesi şu anda ABD’de Walmart gibi seçili mağazalarda 39,99 dolara satılıyor. Makine, Xbox’ın mutfak ailesinin sadece ikinci üyesi olsa da, başarılı olması durumunda daha fazla Xbox mutfak cihazının sunulması mümkün olabilir. Yine de Microsoft’un, artık yalnızca oyun alanınızın değil, yaşam alanınızın da merkezinde olmak istediği açık bir şekilde görülebiliyor.