Assassin's Creed Unity için bir dönemin sonu!

İlk çıktığı günden beri hatalarla boğuşan oyuna gelen son güncelleme, önemli bir derdi bitirdi!

Beklenen güncelleme geldi!

Assassin's Creed serisi ilk oyunu ile büyük ilgi toplamayı başarmış, oyun sektörüne farklı bir soluk getirmiş özel yapımlardan birisidir. Geçen zaman içerisinde ürettiği devam oyunları ile de sürekli yükselen bir grafik çizmeyi başaran seri, son birkaç oyununda fazlasıyla tökezliyordu. Son olarak karşımıza çıkan Assassin's Creed Unity ise bardağı taşıran son damla oldu ve oyun içerisinde bulunan kabul edilemez hatalar, tüm oyun camiası tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Sorunları bir adım daha ileriye götüren, Unity'nin mobil platform için üretilen "companion app" isimli uygulamasıydı. Bu uygulama aracılığı ile oyunu mobil üzerinden deneyim eden kullanıcılar, konsol versiyonunda bulunan özel sandıkları ancak bu bağlantı ile açabilmekteydi. Nitekim yayınlanan yeni yama ile bu duruma bir son verildi. Artık konsol ile bu bağlantı ortadan kalktı ve kullanıcılar, mini oyun içerisindeki garip sembolleri arayarak boşa vakit harcamadan doğrudan sandıkları açabilir hale geldiler.

Her ne kadar tablet ve telefon ile olan etkileşim çok iyi bir fikir gibi gözükse de Ubisoft'un yayınladığı son yamadan sonra, sonraki oyunlarında bu etkileşimi ne derece kullanacağı şimdiden merak konusu.

Okuyucu Yorumları