ASUS, ROG Strix Carry'i Duyurdu

ASUS Republic of Gamers, ROG Strix Carry modelini duyurdu.

ASUS ROG Strix Carry duyuruldu

ASUS Republic of Gamers (ROG), ROG Strix Carry modelini duyurdu. Cebe sığabilecek kadar küçük boyutlara sahip bu kablosuz oyuncu faresi, olağanüstü pil ömrüyle muhteşem bir oyun tecrübesi sunuyor. Üstün tasarım ve teknolojilerle donatılan Strix Carry, iddialı bir oyuncu faresinde yer alan özellikleri küçük boyutuna sığdırıyor. Yüksek performanslı Pixart PMW3330 optik sensöre sahip ürün, maksimum 7200 DPI çözünürlük ile akıcı ve hassas kontrol sunuyor. Saniyede 150" tarayabilen ve 30 g hızlanmaya ulaşabilen Strix Carry, en hızlı dönüşleri bile kesintisiz olarak yakalayabiliyor.

Sağ ele göre tasarlanan rahat tasarımda, baş parmağa denk gelen kabartmalar sıkı bir kavrayış sağlıyor. Kullanıcı, tekerleğin altındaki DPI düzeyini değiştiren tuş sayesinde hızlı oyunlarda ve internette gezinirken farklı ayarlardan yayarlanabiliyor. Kasanın sol yanına özenle yerleştirilen, ileri ve geri işlevleri için kullanılan tuşlara erişmek oldukça kolay ancak yanlışlıkla basma ihtimali epey düşük.

ASUS, ROG Strix Carry'i Duyurdu

Olağanüstü pil ömrü: Bluetooth ile 400, 2,4 GHz wireless bağlantıyla 300 saatten fazla

Siyah renkle gizemli bir görünüme sahip olan Strix Carry, iki çeşit kablosuz bağlantı desteğine sahio. Düşük güç tüketimiyle kablosuz üretkenlik sunan Bluetooth LE, bir set AA pille 400 saat kesintisiz çalışıyor. Bu da gerçek kullanımda haftalar veya aylar anlamına geliyor. Yüksek performanslı 2,4 GHz bağlantısı kullanıldığında ise Strix Carry, oyunlarda başarı için gereken 1 ms tepki süresiyle yoğun bir şekilde kullanılırken bile 300 saatin üzerinde pil ömrü vadediyor.

Güçlü ve kesintisiz bağlantılar: Her yerde gecikmesiz kontrol için SmartHop teknolojisi

Strix Carry, radyo tayfını saniyede bin defa tarıyor. SmartHop teknolojisi, kalabalık 2,4 GHz bandını saran paraziti belirliyor ve kaçınılmasını sağlıyor. Bu sayede en temiz kanala kusursuz bir şekilde gerçek zamanlı olarak geçmek mümkün oluyor. Sonuç olarak, Strix Carry çevresinde 2,4 GHz bandına bağlı çok sayıda cihaz olsa bile güçlü ve kesintisiz bağlantı sağlıyor.

Özel anahtar yuvası tasarımı: Anında daha kişisel

Taşıması kolay bir farede oyunculara yönelik tüm özelliklerin olması beklenmez. Donanım kişiselleştirmeleri de bunlar arasındadır. Strix Carry ise bu beklentileri aşıyor.

Sağ ve sol düğmelerde yer alan Omron® anahtarları 50 milyon tıklamaya dayanarak uzun ömür sunuyor.

Dahası, Strix Carry kullanıcıları anahtarları da kolayca değiştirebiliyor. Böylece kullanıcılar kendilerine en uygun tıklama hissini hızla oluşturabiliyor. İttirilerek sabitlenen özel anahtar yuvaları, değişim yapmayı çok kolay hale getiriyor. Strix Carry ile ikinci bir çift Omron anahtar da geliyor. Bu sayede kullanıcının kendisine özgü tıklama hissini oluşturması mümkün hale geliyor.

Armoury II: Hızlı ve kolayca kişiselleştirme için gelişmiş yazılım kontrolleri

Strix Carry, kullanışlı arayüzü ile geniş kişiselleştirme olanakları sunan, sürücü tabanlı Armoury II yazılımıyla geliyor. Kullanıcılar buradan performans ve yüzey kalibrasyonu ayarlarını yapabiliyor, düğmelere işlev atayabiliyor ve dahili belleğe üç adet profil kaydedebiliyor. Veri analizi için oyun sırasında donanım istatistiklerini de takip etmek imkanı da veriyor.

Özel ROG çantası: ROG Strix Carry'i korumak için özel olarak üretildi

ROG Strix Carry yanınızda taşınabilecek şekilde tasarlandı. Fare, birlikte gelen yapay deriden bir çantayla korumalı bir şekilde her yere taşınabiliyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Bağlantı

2,4 GHz ve Bluetooth

Pil

Bir çift AA pil

Sensör

Optik PMW3330

Çözünürlük

DPI 7200 maks.

Raporlama hızı

2,4 GHz'de 1ms

Dahili Bellek

Üç profil

Ana düğmeler

50 milyon tıklamaya dayanıklı Omron

Şekil

Sağ ele uygun tasarım

Değiştirilebilir anahtar yuvası

Evet

Boyut

101x62x36 mm

Ağırlık

72,9 g (piller hariç)

Okuyucu Yorumları