Asus, telefon üretimini durduracağı iddialarına resmi bir açıklamayla yanıt verdi

Asus, Zenfone serisini ve hatta Android telefon üretimini sonlandırmayı planladığına dair son söylentiler hakkında resmi açıklamasını yaptı.

Asus telefon üretimini durduruyor mu? Resmi açıklama geldi

Asus'un Zenfone serisinin (ve Android telefon üretiminin) sona ereceğine dair söylentiler, Tayvanlı TechNews sitesinin Zenfone 10'un serideki son model olacağını iddia etmesinin ardından 25 Ağustos'ta dolaşmaya başladı. Ama Asus kısa bir basın açıklamasıyla bu iddiaları reddetti ve Zenfone 10'un serinin son modeli olduğu ve Zenfone serisini sonlandıracağına dair spekülasyonların doğru olmadığını söyledi. Ayrıca "2024 ürün serilerimiz için bizi izlemeye devam edin" diyerek önümüzdeki yıl bir Asus Zenfone 11 ve daha fazla ROG Phone'un yolda olacağının sinyalini verdi.

Son açıklama, yakın zamanda GSMChina tarafından tespit edilen ROG Phone 8 serisi için bir IMEI listesi ile destekleniyor. Görünüşe göre ROG Phone 8 Ultimate'e önümüzdeki yıl ROG Phone 8 ve ROG Phone 8 Pro da katılacak.

Şu ana kadar Zenfone 11 ile ilgili herhangi bir sızıntı olmadı ki Zenfone 10'un sadece 29 Haziran'da duyurulduğu düşünüldüğünde bu şaşırtıcı değil.