Asus'tan AMD Radeon RX'li Arez Ekran Kartı Geldi!

AMD, yeni ve yüksek performanslı grafik kartlarıyla şampiyonların seçimi olmaya devam ediyor.

Asus Arez ekran kartını duyuruldu!

AMD, oyuncuların AMD Radeon RX grafik kartları konusunda seçim özgürlüğünü yeniden sunma sözünü tutuyor. Bu markalar, açıklık, yenilikçilik ve kapsamlılık gibi çoğu oyuncunun kalpten inandığı değerleri paylaşıyor ve AMD Radeon'un merkezinde yer alan dört değere sahip olacaklar:

  • Herkese açık yeniliklere adanmışlık – AMD, PC oyunculuğunu geliştirmek için yorulmaksızın donanım standart sağlayıcıları, API ve oyun geliştiricileri ile yakın olarak çalışarak, endüstriyi ilerletme amaçlı olarak teknolojilerini herkese erişilebilir kılıyor. HBM ve HBM2 gibi bellek standartlarında JEDEC ile, DirectX'te Microsoft ve Vulkan'da Khronos ile çalışmalarımızın yanı sıra, GPUOpen girişimiyle kapsamlı bir görsel efekt koleksiyonunu, üretkenlik araçlarını ve diğer içerikleri ücretsiz şekilde herkese sunarak, endüstrinin oyuncular yararına çalışmasını teşvik ediyoruz.

  • Endüstri standartları ile gerçek şeffaflık sözü – FreeSync gibi endüstri standartları ile AMD, oyuncuları özel teknoloji "vergileri"yle cezalandırmak ve monitör seçimlerini kısıtlamak yerine, oyuncuların deneyimlerini gözle görülür şekilde iyileştiren ve iş ortaklarının tüketicilerine herhangi bir ücret yansımadan kullanabildiği teknolojileri PC ekosistemine sunuyor.
  • Gerçek kararlılığa sahip gerçek ortalıklar – AMD iş ortaklarıyla eşdeğer şekilde yakın çalışarak, kullanıcıların AMD'nin sunduğu en iyi, yüksek performanslı, yüksek kalite oyuncu ürün ve teknolojileriyle güçlendirilmesini sağlıyor.
  • PC oyun ekosistemini genişletiyor – PC ve konsol sistemlerinde yeni nesil oyun deneyimlerini mümkün kılmak için, açık ve ücretsiz oyun geliştirme teknolojileri üretiyoruz. Bu çabalar son olarak Xbox One S veya X için TV'lerde FreeSync uygulamaları, rakipleri cezalandırmadan Far Cry 5 içerisinde ileriye dönük Vega özellik ve teknolojilerini yerleşitmek ve Vulkan API'sine oyun geliştiricilerin ücretsiz şekilde kullanabileceği açık kaynaklı AMD yenilikleri eklemek gibi sonuçları doğurdu.

AMD Radeon RX markasını daha ileri taşıyacak iş ortakları sayesinde AMD, endüstriyi açık, şeffaf ve kısıtlamalar olmadan ileriye taşımaya devam ediyor. Böylece oyuncular her zaman en iyi teknolojilere, API'lere ve deneyimlere sahip oluyor.

Daha fazla bilgi için oyunculara verdiğimiz sözün tam metnine buradan ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları