Atlas Recall İle Tüm Dijital Hayatınızı Arayın

PC'de ve telefonunuzda yaptığını her şeyi arayabilen ve sizin için bulan Atlas Recall, çok iddialı geliyor!

Dijital hayatınızı arayın!

Google internette, Windows PC'nizdeki klasörlerde, Facebook arkadaşlarınız arasında, Spotify ise müziklerinizin içerisinde arama yapıyor. Peki neden hala hepsini birden yapan bir işlev yok?

Artık var. Atlas Recall, tüm cihazlarınızda gördüğünüz ve yaptığınız işleri dizinine kaydediyor ve anlayabileceğiniz biçimde organize ediyor. Beta sürümü kullanıcılara açılan hizmet, Slack'taki toplantıyı hangi odada yaptığınızdan, oda arkadaşınızın size tavsiye ettiği çalma listesine her şeyi hatırlamanıza yardımcı oluyor. Atlas Recall, bilgisayarda ve mobilde gördüğünüz her şeyi dizinine kaydederek çalışıyor. Web'den Facebook'a, Outlook'tan bilgisayarınızdaki dosyalara her şeyi kaydediyor. Gizlilikle ilgili büyük bir endişeye kapıldığınızı hissediyoruz, ancak firma API'lara erişmek zorunda olmadığını, sakladığı her şeyi şifrelediğini ve hatırlanacak şeyleri kontrol edip belirli öğeleri engelleyebileceğinizi söylüyor.

Atlas Recall İle Tüm Dijital Hayatınızı Arayın

Atlas Recall, sadece hatırlamak isteyeceğiniz şeyleri izlemekle kalmıyor, bu bilgilerin etrafındaki içerikleri de biliyor. Neyi hangi sırayla yaptığınızı, hatırlamaya çalıştığınız şeyi yaparken hangi pencerelerin açık olduğunu, ne zaman eriştiğinizi, kiminle ne zaman paylaştığınızı ve çok daha fazla meta verisini hatırlayabiliyor.

Atlas Recall'ın beta sürümü şu an macOS ve iOS için indirmeye hazır durumda. Windows 10 ve Android uygulamaları ise yolda.

Okuyucu Yorumları