Bang&Olufsen'den Sanat Eseri Hoparlör!

Bang&Olufsen'in yeni hoparlör sistemi, daha çok bir sanat eserini andırıyor!

Sanat harikası gibi bir ses sistemi!

Eğer hoparlör olarak kullandığınız aynı siyah karelerin duvarınızda durmasının evinizin görüntüsünü bozduğunu düşünüyorsanız, artık yeni bir seçeneğiniz var. Bang and Olufsen'in yeni modüler duvar hoparlörü en şüpheci iç mekan tasarımcılarının bile dikkatini çekecek.

Yeni hoparlör sistemi BeoSound Shape olarak adlandırılıyor. Bu modüler setler, istediğiniz gibi bir ses duvarı oluşturmanıza izin verecek şekilde genişleyip daralabiliyor ve ses, nerede duruyorsanız oraya göre dengelenebiliyor.

Sistem, merkezinde AirPlay, Chromecast, Spotify Connect ve Bluetooth 4.1'in yanı sıra Bang&Olufsen'in BeoLink çok odalı müzik sistemi desteğini sunan bir BeoSound çekirdeğine sahip olan döşemelerden oluşmakta. Sistemin bazı kablolu bağlantı seçenekleri de bulunuyor ancak duvarda gözüken kabloların, B&O'nun amaçladığı görseli bozacağı kesin.

Bang&Olufsen'den Sanat Eseri Hoparlör!

Bu çekirdek modülün dışındaki modüller ise hoparlörler, güçlendiriciler veya ses kesicilerden oluşmakta ve altılı altıgen döşeme setleri olarak satılıyor.

Altıgenlerin duvarlara kolay bir şekilde monte edildiği söyleniyor ve deseninden kaynaklı, nasıl asarsanız asın güzel gözükeceğine emin olabilirsiniz.

Bununla beraber, bu sistemin ucuza gelmediğini de belirtmek gerekiyor. Birkaç kaynağın söylediğine göre BeoSound Shape'in temel paketi 4000 Euro (yaklaşık 4250 dolar) civarında bir fiyata sahip olacak...

Okuyucu Yorumları