Battlestar Galactica Online

Battlestar Galactica, Türkiye'de ilk kez Oyuncu.com'da oyun severlerle buluştu.

Battlestar Galactica

Tüm dünyada hızla popüler hale gelen ve en çok oynanan strateji ve savaş oyunları arasında kendisine yer edinen Battlestar Galactica Online (BGO) artık Türkiye'de. Türkiye'de ilk olarak ekolay / Oyuncu.com tarafından yayınlanan BGO'nun için televizyon serisi Battlestar Galactica'nın baş yapımcısı David Eick'e, oyunda dizide kullanılan tüm motif ve kişiliklere sadık kalındığını ve dizi atmosferinin başarıyla yansıtıldığını söyledi. Yine Eick'e göre oyuncular, bu oyunu oynarken sürekli olarak çok heyecanlı bir filmin tam ortasındaymış duygusuna kapılabilirler.

ekolay / Oyuncu.com ve online oyun devi Bigpoint ortaklığıyla gerçekleşen bu projeyle Türkiye'de Ogame ve DarkOrbit ile başlayan uzay oyunları serisi çok daha farklı bir boyut kazandı. Tarayıcı üzerinden, hiçbir indirme işlemine gerek duyulmaksızın ve tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek olan ve üç boyutlu grafikleriyle dikkat çeken BGO, MMORPG'lerden hoşlanan oyuncuları mest edecek özelliklere sahip. Oyuna başlarken İnsan ya da Saylon ırkları arasında seçim yapmanız gerekiyor. Size özel avatarınızı oluşturduktan sonra bilgilendirici nitelikteki eğitim bölümünü tamamlıyorsunuz. Hemen ardından kendinizi İnsan ve Saylon ırkları arasındaki kıyasıya mücadelenin tam ortasında buluyorsunuz.

Oyuncuya karşı oyuncu (PvP) savaşlarının yüksek seviyede gerçekleştiği BGO, şimdiden ABD'de, Fransa'da, Almanya'da ve İtalya'da devasa bir oyuncu kitlesi tarafından oynanmakta ve tamamen Türkçe'ye uyarlanmış versiyonuyla Türkiye'de sadece ekolay / Oyuncu.com üzerinden oynanabilir durumda. Oyun hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.