Belgelerini dijital saklamak isteyenlere

Xerox'un ödüllü tarayıcısı, belgelerini elektronik ortamda da saklamak isteyenler için ideal!

Kaliteli tarayıcı isteyenlere

Xerox DocuMate 5445 tarayıcı, farklı boyuttaki kağıt dosyaları, plastik kartları hızlıca tarama, gruplayarak tarama, kırışık ve katlanmış kağıtları tanıma özellikleri ile benzeri diğer tarayıcılardan ayrılıyor.

Xerox DocuMate 5445; birçok bağımsız yayın kuruluşu tarafından editörün seçimi, yılın tarayıcısı, en iyi tarayıcı tanımlamalarıyla nitelendirilen bir ürün. Son olarak da, uluslararası IT portalı PC.mag tarafından 2013 yılının en iyi tarayıcısı olarak seçildi.

Xerox DocuMate 5445, plastik kartlar ve küçük makbuzlardan uzun formlu belgelere kadar farklı ebattaki materyalleri tarayabiliyor. Her masaya uygun küçük boyuta ve düşük enerji tüketimine sahip olan Xerox DocuMate 5445, yüksek performansı ve servis ihtiyacı doğurmayan dayanıklı yapısı ile dikkat çekiyor.

45 ppm/90 ipm hızıyla Xerox DocuMate 5445, farklı özellik ve ebatlardaki dokümanları yüksek kalitede tarıyor. Kağıt bazlı iş yapan tüm emlak ofisleri, telekominikasyon ofisleri, bankalar, sağlık birimleri başta olmak üzere tüm küçük ve orta ölçekli ofislere öneriliyor. Ultrasonik çift beslemeli Xerox DocuMate 5445 köşesi kıvrılmış kağıtları tespit edebiliyor. Katlanmış kağıt köşesi ya da aşırı yük olduğunda taramayı otomatik olarak durduruyor. İstenildiği taktirde bu özellik devre dışı bırakılabiliyor fakat bu tarama hatalarını arttıracağından önerilmiyor. Xerox DocuMate 5445, 75 sayfa yerleştirilebilen doküman besleyicisi 4,82 cm'den x 7,11 cm'e 21.59 cm'den x 25.4 cm'e kadar en ve boydaki dokümanları tarayabiliyor. Kısa dokümanlar için otomatik olarak düşürülebilen çıkış hızıyla tarama yapabiliyor ve çıkış kılavuzları sayesinde çıkış tepsisinde kağıtların uçuşmasını engelliyor.

Xerox DocuMate 5445, Türkiye'de iki yıl Xerox garantisiyle tüketicilere sunuluyor.

Okuyucu Yorumları