Beyaz tonerli OKI'lerle tanıştınız mı?

Beyaz renkli baskı yapan yazıcılarda bir ilke imza atan OKI, bu görevi başarıyla yerine getiriyor!

"Beyaz yazıcı" ile tanışın!

OKI'nin dijital LED A4 ve A3 beyaz toner yazıcıları, kişiye özel hediyeler hazırlayan, cam, kristal, seramik ve deri yüzeylere baskı yapan profesyonellere ve firmalara önemli avantajlar sağlıyor. Geçmişte mürekkep püskürtme tabanlı ya da serigrafi baskı teknolojilerii kullanılarak birkaç aşamada gerçekleştirilen ve özel uzmanlık isteyen baskı işlemleri, OKI' nin yeni beyaz toner bazlı yazıcıları ile çok daha hızlı ve uygun maliyetli olarak yapılıyor.

Piyasaya sunulduğu günden itibaren büyük ilgi gören Yeni Beyaz Tonerli C711 ve C920WT yazıcılar dikey sektörler için, tişört tasarımından satış noktaları uygulamalarına kadar birçok alanda yenilikçi çözümler sunuyor. OKI'nin Beyaz Toner kullanan yazıcıları, uzmanlık isteyen hiç bir ara işleme ihtiyaç duymadan, farklı medyalara baskı işleminin kullanımı kolay transfer medyalar aracılığıyla veya farklı renkteki zeminlere doğrudan yapılmasını sağlıyor.

Beyaz tonerli OKI yazıcılar ile kurumlar prova baskı işlerini artık ofis içinde gerçekleştirebiliyorlar. Tişört, seramik, cam, deri, metal gibi yüzeylere transfer medyalar aracılığıyla, renkli kağıda ise doğrudan beyaz renkte baskı yapabilen beyaz tonerli yazıcılar ile kişiye veya kuruma özel beyaz renkte baskı almak artık çok daha kolay ve uygun maliyetli hale geliyor.

Beyaz tonerli OKI yazıcıları ve bu yazıcılar ile yapılan baskılar, 28 Kasım- 1 Aralık 2013 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde düzenlenen Sign İstanbul Fuarı'nda görülebilecek

Okuyucu Yorumları