Bill Gates şu anda hangi telefonu kullandığını açıkladı; bir kez daha herkesi şaşırttı

Bill Gates de katlanabilir telefon kullandığını açıkladı. Ama kullandığı telefon herkesin beklediği gibi Microsoft imzalı bir Surface Duo 2 değil...

Bill Gates’in kullandığı telefon herkesi şaşırttı

Microsoft’un kurucusu Bill Gates, bir Reddit “Bana Her Şeyi Sorabilirsin” oturumunda şu anda katlanabilir telefon kullandığını söyledi. Ancak kullandığı cihaz herkesin beklediği gibi bir Surface Duo 2 değil, bir Samsung Galaxy Z Fold3 idi.

Bill Gates, Galaxy Z Fold3'ü aynı anda hem taşınabilir bir PC hem de telefon olabilen bir cihaz olduğundan dolayı tercih ettiğini söylüyor. Ancak Microsoft'un kurucusu aynı zamanda “farklı telefonlar denemeyi de sevdiğini” söylüyor.

Gates, kişisel kullanım için hangi cihazları tercih ettiği konusunda her zaman oldukça açık oldu. Windows Phone'un öldüğü tamamen netleştiğinde, Gates açıkça “çok sayıda Microsoft yazılımına sahip bir Android telefon kullandığını” açıklamıştı.

Bununla birlikte, Gates'in Windows Phone'u bıraktıktan sonra Android’e geçmesi normal karşılanıyor, çünkü iPhone'dan pek hoşlanmadığını daha önce de belirtmişti. Microsoft, Surface Duo serisiyle telefon alanına bir şekilde yeniden girmeye niyetli olsa da, eski Microsoft CEO'su Surface Duo 2'yi günlük kullanımda tercih edecek kadar ikna olmuş görünmüyor.

Birinci nesil Surface Duo hem uzmanlardan hem de kullanıcılardan iyi tepkiler almıştı. İkinci nesil Duo ise Galaxy Z Fold3 gibi rakipleriyle kafa kafaya mücadele etmek için yeterli görülmedi. Bununla birlikte, Mart 2022 güncellemesinden sonra, Surface Duo 2 şimdi piyasaya sürüldüğünden çok daha iyi bir ürün gibi görünüyor. Ancak, ürün yazılımı güncellemesi de Bill Gates'i ikna etmek için yeterli olmamış anlaşılan…