"Bir Fotoğraf Bir Mutlu Çocuk"

LG Electronics Türkiye, "Bir Fotoğraf Bir Mutlu Çocuk" projesi kapsamında öğrencileri sevindirdi.

SOMA'ya destek

LG Electronics Türkiye'nin "Bir Fotoğraf Bir Mutlu Çocuk" projesi ile Manisa Soma Atatürk İlköğretim Okulu'ndaki çocuklar yepyeni kırtasiye malzemelerine kavuştular. LG Electronics Türkiye tarafından D&R mağazalarında düzenlenen etkinliklerde, Pocket Photo'yu deneyimleyerek mutlu fotoğraflarını panoya ekleyen tüm katılımcılar LG Electronics Türkiye aracılığıyla Manisa Atatürk İlköğretim Okulu'ndaki bir çocuğu mutlu etme şansını elde ettiler.

Manisa Soma Atatürk İlköğretim Okulu'nda 17 Eylül Çarşamba günü Soma Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ve LG Electronics Türkiye yetkililerinin de katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler yeni kırtasiye malzemelerini teslim aldılar.

Etkinlik ile ilgili konuşan Soma Kaymakamı Atçı, "Somalı aileler ve çocukları adına gösterdiğiniz bu ince ve duyarlı davranıştan dolayı LG Electronics Türkiye'ye teşekkür ederim" şeklinde duygularını ifade ederken İlçe Milli Eğitim Müdürü Dikici ise, "Okulumuzun tüm öğrencilerine yaptığınız bu yardım yerini buldu ve millet olarak yardımsever bir yapımız olduğunu bir kez daha kanıtlamış olduk. Bu anlamda, LG Electronics Türkiye'ye çok teşekkür ediyoruz." dedi.

LG Electronics Türkiye Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Bengi Yalçın şunları söyledi: "LG Electronics Türkiye olarak D&R mağazalarında gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikler aracılığıyla Manisa Soma Atatürk İlköğretim Okulu'ndaki çocuklarımıza bu hediyeleri dağıtmak bize çok büyük bir mutluluk veriyor. En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızla okul heyecanını paylaşmak ve sevinçlerine ortak olmak adına yaptığımız bu etkinliğe destek olan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz."

Anında fotoğraf çıktısı

LG Electronics'in piyasadaki en küçük boyutlu mobil yazıcı ürünü Pocket Photo ile her an her yerde fotoğraflarınızın çıktısını almak mümkün. Pocket Photo'ya özel ücretsiz Android ve iOS uygulamalarıyla kullanıcılar kolaylıkla bağlanabiliyor ve fotoğraf çıktılarını alabiliyor. LG Pocket Photo, Bluetooth ve NFC'yi (Near Field Communication) desteklerken ZINK® (Zero INK) kartuşsuz baskı teknolojisi ile kartuşa ihtiyaç duymadan anında yüksek kaliteli fotoğraflar yazdırma ve bunları uzun süre saklama olanağı tanıyor.

Okuyucu Yorumları