Bir Yeni Erteleme Daha: İşte Wonder Woman 1984 Yeni Vizyon Tarihi

Dünyanın en popüler kurgu süper kahramanlarından biri Wonder Woman'ın devam filmi, Koronavirüs nedeniyle yaz aylarına ertelenmişti. Ama ne yazık ki, yaz aylarında da filmi izleyemeyeceğiz; yeni bir erteleme daha geldi. İşte Wonder Woman 1984'ün açıklanan yeni vizyon tarihi.

Bir yeni erteleme daha

DC - Warner Bros. ortaklığıyla geliştirilen Wonder Woman 1984'ün gösterim tarihi bir kez daha ertelendi. Bu, yeni Wonder Woman'ın ikinci ertelenmesi. Baş rolünü Gal Godat'ın üstlendiği yapımın sinemalardaki gösterim tarihi, daha önce de Koronavirüs salgını nedeniyle yaz aylarına ertelenmişti. Şimdiyse, yaz aylarından Ekim ayına ertelendi. Planlanan tarih ise 2 Ekim 2020. Elbette bu tarih de pandeminin durumuna göre değişebilir.

Yapımın hemen aşağıdan izleyebileceğiniz ilk fragmanı, 8 Aralık 2019 tarihinde yayınlanmış ve Chris Pine'ın bir kez daha Steve Trevor ve Robin Wright'ın General Antiope rolünü üstlenecekleri kesinleşmişti. Kristen Wiig'in, Wonder Woman'ın ezeli ve düşmanı Cheetah'a hayat vereceği de doğrulamıştı. Lex Luthor'a yakın bir zekaya ve yakın bir servete sahip olan Maxwell Lord rolünü ise İspanyol kökenli Pedro Pascal üstlenecek.

Okuyucu Yorumları