Bitport: Kolay ve hızlı torrent!

Torrent dosyalarını indirmek, bu siteyle, daha önce hiç olmadığı kadar kolay ve hızlı!

Torrent'i kolaylaştıran site!

Bitport, torrent indirme işini bir hayli kolaylaştıran, ilginç bir internet sitesi. Bu site, sizin için torrent'leri buluyor, indiriyor, buluta kaydediyor...

Bitport'u kullanmak oldukça kolay işlem. Bir kez üye olduktan sonra (sınırlı depolama alanı sunan bedava seçeneği veya her ay ödeme isteyen Premium seçeneği) bir web konsoluna giriş yapıyorsunuz ve işlem başlıyor. Bir torrent dosyasını veya magnet link'i siteye verebiliyor veya kendiniz bir dosyayı yükleyebiliyorsunuz. Torrent indirilmeye başlanıyor ve kişisel bulut hesabınıza yükleniyor. Bir kez bu yükleme işlemi gerçekleştirildikten sonra, isterseniz dosyayı bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz veya internet üzerinden kullanmayı tercih edebiliyorsunuz.

Torrent dosyasını internet üzerinden çalıştırmanınsa kullanıcıya birkaç büyük avantajı oluyor. Bu avantajların en büyüğü ve en önemlisi hız; çünkü torrent dosyası veri merkezinde bulunan bir sunucu tarafından indiriliyor ve her şey çok hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Sadece birkaç seed'e sahip olan dosyalar bile 10MB/s hızına ulaşabiliyorlar. Daha popüler torrent'lerde ise indirme işlemi neredeyse anlık gerçekleşebiliyor. Örneğin başka bir Bitport kullanıcısı daha önce aynı dosyayı indirdiyse, dosya, online deponuzda anında beliriyor ve hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Tabii ki bu durum bütün riski Bitport'a taşıyor ve çok da şaşırtıcı olmayan bir şekilde firmanın telif hakkı bulunan dosyaları indirmeye karşı ciddi bir kullanım koşulu listesi bulunmakta. Ayrıca Bitport, telif hakkı bulunan dosyaların kaldırılması istenirse bu isteğe uyacaklarını söylemekte. Ancak hiçbir dosyanın kamuya açık olmamasından dolayı henüz böyle bir istek gerçekleşmiş değil. Hizmetin bu özelliğinin ise firmayı kanuna karşı korumaya yeterli olup olmayacağı henüz belli değil.

Okuyucu Yorumları