BlackBerry ceplerini "kızağa" çekiyor!

Samsung söylentilerinin gölgesinde kalan 2 sürpriz BlackBerry telefonu internete sızdı!

BlackBerry "geçmişe dönüyor"

Son günlerde ismi sık sık Samsung'la anılan BlackBerry, satın almayla ilgili söylentileri yalanladıktan sonra bu kez de yeni cepleriyle ilgili bir sızıntıya takıldı. Uzun zamandır kızaklı bir cep telefonu modeline yer vermeyen Kanadalı şirket, görünüşe göre yeni modellerinde nostaljik bir tasarıma yönelecek.

BlackBerry'nin daha önce de ortaya çıkan Visa ve Victoria kod isimli cepleri, bir kez daha gündeme geldi. Mobil Dünya Kongresi yaklaşırken gelen söylentiler, Kanadalı şirketin bu yeni ceplerini fuarda tanıtacağı yönünde. Ancak elbette kızaklı bir model olması kullanıcı tarafından nasıl bir etki uyandıracak şu an için muamma.

Peki, Rio geliyor mu?

BlackBerry'nin diğer bir "sızan" cep telefonu modeli olan Rio lakaplı Z20 modeli ise görünüşe göre yine yakın bir zamanda yüzünü göstermeyecek; yani onu MWC'de görme ihtimalimiz bir hayli düşük. Üzerinde herhangi bir fiziksel tuş bulundurmayan BlackBerry Z20, bu yönüyle yenilikçi bir model olacak; elbette yakın bir zamanda çıkarsa... BlackBerry Z20, teknik kadro bakımından ise orta segmente hitap edecek. 5 inç büyüklüğünde HD ekran taşıyan model, Qualcomm Snapdragon S4 işlemcinin sahibi. Öte yandan 8 MP arka kamerasına 2 MP ön kamera eşlik eden model, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza gibi özelliklerle gelecek. Telefonun işletim sistemi ise BlackBerry 10.3.

Okuyucu Yorumları