BlackBerry Remote Stereo Gateway tanıtıldı

Yeni BlackBerry akıllı telefon donanımı, kablosuz olarak müzik çalıp dinleme imkanı sunuyor.

Kablosuz müzik keyfi

BlackBerry akıllı telefonunuz, deneyimlerinizi değer verdiğiniz insanlarla elektronik posta, telefon görüşmesi, mesaj, görüntü ve hatta müzik yoluyla paylaşmanıza olanak sağlıyor. Artık BlackBerry Remote Stereo Gateway sayesinde evinizdeki veya taşınabilir müzik setinizle, BlackBerry akıllı telefonunuzu kullanarak kablosuz şekilde müzik parçalarını çalıp dinleyebiliyorsunuz.

Cihazı ses sisteminize takarak, ses sisteminizin yakınında durma zorunluluğu olmadan Bluetooth bağlantısıyla parçaları değiştirebilir, ses ayarı yapabilir veya müziği durdurup devam ettirebiliyorsunuz.

BlackBerry Stereo Gateway'in dokunmatik yüzeyindeki tek bir dokunuş, onu uyandırmak veya uykuya yatırmak için yeterli oluyor. Sekiz ayrı cihazı destekliyor olmanın yanı sıra; A2DP stereo Bluetooth profilini tanıyan diğer medya çalarlarla da uyumlu.

Kanada, ABD, Hong Kong, Avustralya/Asya ve Avrupa Birliği ülkelerine dağıtımı onaylanmış olan ve BlackBerry Pearl, BlackBerry Curve ve BlackBerry 8800 serileriyle uyumlu olan BlackBerry Remote Stereo Gateway, Şubat ayının sonunda piyasada olacak.

Okuyucu Yorumları