BLUE JEAN 24. yılını kutladı...

Türkiye'nin en uzun ömürlü müzik dergisi Blue Jean 24. yılını çok özel bir partiyle Indigo'da kutladı.

Müzikle geçen 24 yıl!

20 Nisan Çarşamba günü Beyoğlu'nun gözde kulüplerinden Indigo'da aynı zamanda Loft Blue Jean Müzik Yarışması'nın finali de yapıldı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen ve pop, rock, hip hop dallarında yarışan 11 genç isim performans sergilediler.

Eski Blue Jean yazarı, Dream TV VJ'i İpek Atcan'ın sunduğu gece Blue Jean'in ilk yayın yönetmeni ve Doğan Burda Dergi Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz'ın konuşmasıyla başladı. Gecenin sonunda pop müziğimizin yeni disko kraliçesi Atiye ve rock müziğimizin en önemli seslerinden Ogün Sanlısoy sahne aldı.

Kimler geldi?
Geceye katılanlar arasında Teoman, Ferman Akgül (maNga), Melis Danişmend, Fuat, Cumhur Avcil (Çilekeş), Deniz Tuzcuoğlu (dört X dört) gibi müzisyenler vardı. Gece, Model, Deja-Vu, Malt gibi gruplar da tam kadro katıldılar geceye. Müzisyenlerin yanı sıra modacı Uğurkan Erez, oyuncular Cansel Elçin, Dağhan Külegeç, Berk Hakman, Ümit İbrahim Kantarcı geceye katılanlar arasındaydılar. Müzik, televizyon ve basın dünyasından önemli isimlerin yanı sıra dikkat çeken bir diğer konuk ise Avusturya Prensi Hubertus von Hohenlohe idi.

Blue Jean tam 24 yıldır yayında!Blue Jean adına yakışır eğlenceli ve anlamlı bir geceyle yeni yaşına girdi.

LOFT BLUE JEAN MÜZİK YARIŞMASI HAKKINDA
İnternet'ten yürütülen ve Türkiye'de ilk kez pop, rock ve hip hop olmak üzere üç farklı kategoride yapılan müzik yarışmasının finalistleri geçtiğimiz ay Effective Studios'ta prodüktör eşliğinde bestelerini kaydetmişlerdi. Bu kayıtlardan oluşacak CD, Blue Jean'in Mayıs sayısında okurlara ulaştırılacak. Müzik yarışmasının jürisi Teoman, Emre Aydın, Atiye, Harun Tekin, Ferman Akgül (maNga), Fuat, Naim Dilmener, Şafak Karaman, Kutlu Özmakinacı gibi seçkin müzisyen ve müzik yazarlarından oluşuyordu.

Okuyucu Yorumları