Brother'dan bulut destekli tarayıcı!

Brother'ın buluta tarama özellikli bu cihazı, daha verimli bir çalışma ortamı sunmaya aday!

Bulut destekli tarayıcı!

ADS-2600W'nun kendi sınıfında bir ilk olduğu, basılı dokümanları yerel ağlara ya da buluta depolamak için kablosuz bağlantı özelliğini bilgisayardan bağımsız olarak kullanıp tarama yapabildiği belirtiliyor. Buyers Laboratory Inc. (BLI) tarafından 2013 yılında doküman görüntüleme ürün ve çözümleri dalında, Sıra dışı Başarı ödülüne layık görülen ADS-2600W, bulut (cloud) teknolojisini kullanarak Google Drive, Evernote, Dropbox, Box, Sky Drive, Facebook, Flickr, Picasa Web Albums, Nuance PaperPort yazılımı ile Microsoft SharePoint gibi depolama çözümlerini destekliyor. Bunun yanı sıra tarayıcı, e-mail sunucular, FTP siteleri, USB flash diskler ve Android telefon ve tabletler gibi cihazlarla birlikte de kullanabiliyor.

ADS-2600W'nun, kendi sınıfında kablosuz ve Ethernet network bağlantısı sunan ilk ürün olma özelliği taşıdığı iddia ediliyor. 3,7 inç dokunmatik LCD ekrana sahip olan yazıcıda tek dokunuşla ayar yapılabiliyor. ADS-2600W'nun yüksek hızlı tek-geçişli çift taraflı tarama fonksiyonu ile ofislere daha verimli çalışma imkanı sağladığı belirtiliyor. Ürünü öne çıkaran diğer özellikler arasında sürekli tarama, otomatik resim çevirme, boş sayfayı atlama, 2-in-1 tarama bulunuyor.

ADS-2600W, Nuance PDF Converter Professional 7 for Windows, Nuance PaperPort 12 SE, Presto! PageManager 9 Mac OS, Presto! BizCard Windows / Mac OS, ve Control Center for Windows / Mac OS. gibi yazılımlar içeren bir yazılım paketi ile beraber geliyor. ADS-2600W, iki yıl garantili olarak 1.219 dolardan satışa sunuldu.

Okuyucu Yorumları