Brother'dan yeni mobil yazıcı!

Brother, mobil kullanıcılar için geliştirdiği yeni yazıcısını Türkiye'de satışa sundu!

Brother'dan yeni mobil yazıcı

Yüzyılı aşkın süredir dünyanın dört bir yanında Japon kalitesini ve teknolojisini tüketicilere ve kurumlara sunan Brother Industries, Ltd. Grup şirketlerinden Brother International (Gulf) FZE 'ye bağlı olarak Türkiye'de hizmet vermekte olan Brother Türkiye, yeni Mobil PocketJet 622 modelini satışa sundu. Yeni mobil yazıcı modern iş dünyası koşullarına uyum sağlamanın yanı sıra birçok farklı ortamda kolaylıkla ve güvenle baskı almanızı sağlıyor. PocketJet gerçek A4 çözümü ile özellikle mobil çalışanların verimini arttırırken müşteri memnuniyetini yükseltiyor.

Konu ile ilgili konuşan Brother Türkiye Planlama Müdürü Güçlü Akpınar " Brother, sürekli yenilikçi tasarımları ile kullanıcıların verimini arttırmaya yönelik çözümler sunan bir marka. Yeni iş dünyası artık çok daha hızlı hareket etmemizi gerektiriyor. Çalışanlar bu hıza ayak uydurabilmek için mobil çalışıyorlar. Brother olarak, iş hayatımızdaki bu değişimi göz ardı edemezdik. Bir toplantıdan diğerine yetişirken herhangi bir teklif ya da sunum baskısı almak için dijital bir çıkış merkezine ya da ofise dönmeye artık gerek yok. Yeni PocketJet 622 Mobil Yazıcımız, kullanıcılara hem zaman kazandırıyor hem de ekonomik kullanım sağlıyor. " dedi.

Kompakt tasarımı ile kolayca taşınabilen PocketJet 622, kontratlar veya servis raporları gibi detaylı doküman baskıları kolayca yapılabiliyor. Önemli dokümanların müşterilerinize hızlıca sunulabilmesi, müşterilerinizin size karşı olan güvenini arttırırken müşterilerinizle iyi ilişkiler geliştirilmesine de katkıda bulunuyor. PocketJet serisi özgürlük ve mobilite anlayışını değiştirirken, düşük yönetim giderleri ile de bir adım önde olmayı başarıyor.

PocketJet 622, gelişmiş termal direkt teknolojisini kullanıyor, bu da profesyonel kullanıcıları ekstra toner, kartuş maliyetinden kurtarıyor ve mobil kullanımlarda sıkça rastlanan mürekkep dökülmesi, bulaşması gibi riskleri engelliyor. Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı PJ-622 : 400 USD + KDV

Okuyucu Yorumları