Brother yeni mono lazer yazıcılarını tanıttı!

Brother, yeni mono lazer yazıcı serisini Türkiye'ye tanıttı! İşte Brother'ın yeni ürünleri...

Uygun fiyata yüksek kalite!

Müşteri Memnuniyetini önde tutan yaklaşımı ile Japon kalitesini yüzyılı aşkın süredir tüketicilere ve kurumlara sunan dünyanın önde gelen ev ve ofis IT Donanımı üreticilerinden Brother, gelişmekte olan pazarlar için özel olarak tasarladığı Yeni Mono lazer / Çok Fonksiyonlu serisini satışa sundu. Yeni serinin Türkiye lansmanı Swiss Otel The Bosphorus'da 4 Temmuz 2013 tarihinde, Brother Ortadoğu Bölge Başkanı Murakami Soichi ve Brother Türkiye Genel Müdürü Özgür Koca'nın katılımları ile gerçekleşti.

Yeni 4 model , HL-1111, DCP-1511, MFC-1811, ve MFC-1815, tüketici, küçük ve home ofis ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanmış, ürünler güveni ve kaliteyi tek bir ürün serisinde sunuyor. Fiyatı ile de dikkat çeken bu ürün serisinin tonerleri son derece cazip fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kullanıcıların, kısaltılmış kağıt yolu sayesinde ve kağıt sıkışmasını önleyen yazdırma teknolojisi ile daha sorunsuz çıkış almaları sağlanmıştır.

Yeni ürün serisi ile ilgili Brother Türkiye Genel Müdürü Özgür Koca düşüncelerini şöyle paylaştı; "Brother olarak amacımız ve en büyük öceliğimiz markamızın 100 yıllık geçmişine ve deneyimine paralel olarak, kullanıcılarımızın markamıza olan güvenini ve bağlılığını arttırarak devam ettirmektir.Buradan yola çıkarak Brother, tüketicinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini doğru analiz edip, doğru ürünü doğru zaman ve koşullarda üretip, fiyat/performans memnuniyetini ve beklentilerini karşılayabilmeyi hedeflemektedir. Yeni jenerasyon lazer ürün gamında da en büyük hedefimiz üstün niteliğe sahip teknoloji harikası ürünleri daha cazip fiyatlarla Türkiye'de daha çok kullanıcıya ulaştırararak, kullandığımız üstün Japon teknolojisinden daha çok kişinin faydalanmasını sağlamaktır."

Brother' ın yeni jenerasyon lazer yazıcı grubu olan HL-1111, DCP-1511, MFC-1811, ve MFC-1815, masaüstünde oldukça az yer kaplayan "kompakt" yapısı, son derece ekonomik sarf (toner – drum) maliyetleri ve en önemlisi teknolojik güvenilirliğiyle, lazer pazarında var olan standartları en üst seviyeye taşımakla kalmıyor aynı zamanda yeni kuralları da kendisinin belirliyor olmasının haklı gururunu yaşıyor.

Yüksek kalite ve güven tek üründe

Yüksek kalite ve güven tek üründe

Yüksek kalite, güven ve uygun fiyat tek bir ürün serisinde buluştu

Kağıdın yazıcıya girerken eğri girmesini engellemek için uzun kağıt kılavuzu kullanılmıştır. Bunun yanı sıra kısaltılmış kağıt yolu sayesinde kısa kağıt geçişi kağıt sıkışma olasılığını azaltmaktadır. Özel bir kauçuktan üretilmiş kağıt alma silindirleri sayesinde, tozun silindire yapışması önlenir ve en tozlu ortamlarda bile kağıtların güvenli şekilde alınması garantilenir.

Bu serideki modellerin drum ve toner üniteleri birbirinden ayrı olduğu için kullanıcılar toner bittiğin de drum ünitesini değiştirmek zorunda kalmıyor.Bu da kullanıcıların bütçesine olumlu şekilde yansıyor.

Diğer öne çıkan özellikler

  • Kağıt sıkışmasını engelleyen Brother teknolojsi
  • Yüksek yazdırma hızı 20/21ppm (A4/letter)
  • Standard 150 sayfa kağıt kapasitesi
  • 1,000 sayfa* standart kapasiteli toner ile birlikte gelmektedir.
  • Son derece uygun fiyatlı toneri ile fark yaratır.
  • Çevreye duyarlı tasarımı ile ENERGY STAR sertifikasına sahiptir.
Okuyucu Yorumları