Bu ikiliyle dilediğiniz cihaza bağlanın

Logitech'ten yeni Bluetooth klavye ve mouse ile dilediğiniz cihaza bağlanın.

Dilediğiniz cihaza bağlanın

Logiitech Bilgisayar Aksesuarları Global Başkan Yardımcısı Charlotte Johs yaptığı değerlendirmede: 'Öyle bir yaratıcı çağda yaşıyoruz ki, ilham geldiği her an, her yerde ve her hangi bir cihaz üzerinde içerik yaratma, düzenleme ya da yayınlama ihtiyacında olabiliyoruz. Bu birbirine bağlı ve çok cihazlı dünyada, işler artık sadece ofislerde yapılmıyor. Oturma odası, arka bahçe veya herhangi bir kafe artık yeni iş durakları olarak hayatımızda yer alıyor. Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard ve Logitech M535 Bluetooth Mouse ile doğruluktan ve konfordan ödün vermeksizin dilediğiniz her yerde çalışma özgürlüğüne sahipsiniz 'dedi.

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard ile bilgisayarınızda, akıllı telefonunuzda ve tabletinizde konfor ve kolaylık sunuyor. Evinizde dilediğiniz yerde Easy Switch™ tuşlarıyla 3 ayrı cihazdan istediğinize anında bağlanarak kendinizi ifade edebilirsiniz. Yazma deneyiminizi alışık olduğunuz konforda tekrar yaşayabilmeniz için klavye, daha önce bağlandığınız cihazı tanıyarak otomatik olarak tuşlarla desteklenen özellikleri ve kısa yolları etkinleştirir. Mavi ve gri renklerde sunulan Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard dahili iki adet AAA pilleri ile size iki seneye kadar pil ömrü sağlıyor. Klavyenin tavsiye edilen perakende satış fiyatı 45$+KDV olacak.

Logitech M535 Bluetooth Mouse

Logitech M535 Bluetooth Mouse, hemen her türlü bilgisayar cihazıyla nerede ve ne zaman isterseniz işlem yapabilme imkanı sunuyor. Programlanabilen navigasyon tuşları kontrolü avuç içinize bırakarak uygulamalar arasında geçiş yapmanıza, masaüstü değiştirmenize, dosyaları ve fotoğrafları sürükleyip bırakmanıza, Mac bilgisayarlar üzerinde kontrol panelini açan üç parmakla kaydırma hareketini taklit etmenize ve Windows 10'da Task View'i görüntülemenize olanak sağlıyor. M535 mouse lazer sınıfı optik algılayıcı sayesinde kafelerdeki metal masalardan, fayans mutfak tezgahınıza ya da en sevdiğiniz çalışma masanızgibi her türlü yüzeyde çalışabiliyor. Taşınabilir mouse aynı zamanda bir hız tekerleğine sahip ve bombeli şekli ve kauçuk yüzeyli tutma alanıyla sonsuz bir konfor sağlıyor, tek bir AA pil ile 10 aya kadar dayanabiliyor. Gri ve mavi renklerde sunulan Logitech M535 Bluetooth Mouse'un tavsiye edilen perakende satış fiyatı 47$+KDV olacak.

Logitech Options Yazılımını yükleyerek, hem klavyeyi hem de mouse'u kişiselleştirebilir ve deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz. Birbirlerine bağlı olmasalar da yeni klavye ve Mouse birbirine uyumlu renkleri ve değişik tasarımlarıyla yan yana çok iyi duruyorlar.

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard Ekim 2015'te piyasada olacak. Logitech M535 Bluetooth Mouse ise Eylül 2015'te satışa çıkacak.

Okuyucu Yorumları