Bu Kez Samsung Mağazası Yandı!

Galaxy Note 7'nin yanma fiyaskosu sonrasında zor günler geçiren Samsung'un, bu kez de mağazası yandı!

Bu kez Samsung mağazası yandı!

Hem Galaxy Note 7'de, hem de bazı çamaşır makinelerinde yaşanan yanma olayları ve yangın riski, Koreli devi geçtiğimiz yıl oldukça zor durumda bıraktı. Yarın Galaxy S8'i tanıtacak olan Samsung'dan gelen yeni haber, yine bir yangın vukuatı ile ilgili. Ama bu kez yanan bir telefon ya da cihaz değil, bütün bir Samsung mağazası.

Singapur'daki bir alışveriş merkezinde faaliyet gösteren Samsung mağazasında, sabah saatlerinde yaşanan yangın paniğe neden oldu. Çevre mağazalar, güvenlik nedeniyle geçici olarak faaliyetlerini durdurmak zorunda kaldı. Samsung mağazası ise, halen hizmet vermiyor. Araştırma sonuçlanana kadar da mağazanın kapalı kalması bekleniyor.

İlgili haber: Samsung'u "çökerten" yangın!

Samsung'dan gelen açıklamada yangında can kaybı olmadığı belirtiliyor. Yangının hangi nedenle çıktığının ise, otoritelerle birlikte araştırıldığının altı çiziliyor.

2016 yılını yanma haberleri ile geçirmek zorunda kalan Samsung'un, tam da Galaxy S8 tanıtımı öncesinde yine bir yangın haberiyle gündeme gelmesi gerçekten ilginç. Umarız Note 7 ve çamaşır makinelerinde yaşanan sorunlar, şirketin yeni amiral gemisi telefonları Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ta yaşanmaz...

Okuyucu Yorumları