Bugatti'den (zengin) çocuklara elektrikli araba

Bugatti, çocukların da kullanabileceği bir elektrikli otomobil üretti!

Bugatti'den çocuklara araba

Bugatti, 110. yaş günü için köklerine geri dönüyor. Fransız araba üreticisi, aynı zamanda Bugatti Baby olarak da tanınan ünlü yarış arabası Bugatti Type 35'i geri getiriyor ve modern bir görünüş sunuyor. Sınırlı sayıda üretilecek olan Bugatti Baby II, elektrikli bir motora ve çocuklar ve yetişkinler için sürüş modlarına sahip olacak. Fiyatı ise 30.000 avro olarak belirlenmiş durumda. Bugatti ve Junior Classics ürünü, bu ay Geneva International Motorshow (Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı) sırasında tanıtılacak.

Baby II, firmanın klasik yarış arabasına bir gönderme olarak gözüküyor. Baby II benzer bir kasa tasarımına sahip olsa da, orijinalin dörtte üçü boyuta ve 3D-baskı çerçeveye sahip olacak. Yenilenen yarış aracının arka çekişli elektrikli motora ve çıkartılabilir lityum-iyon batarya paketlerine sahip. Aracın iki farklı güç modu bulunuyor: En fazla 20km/s hızı ile giden "çocuk modu" ve 45km/s hızına ulaşan "yetişkin modu." Ayrıca bu hızı yeterli bulmayan kişiler için "Hız Anahtarını" açan seçime bağlı bir yükseltme seçeneği de bulunuyor. Bu da sürücülerin 10kW'ye kadar güç kullanarak otomobilin sınır hızlarına ulaşabilmesi anlamına geliyor.

Baby II, Bugatti'nin geleneksel Fransız Yarış mavisi kaplamasını (diğer renk seçeneklerinin siparişi de mümkün) ve sekiz parmaklı alüminyum parmaklar ile klasik yarış arabası görünümünü koruyor. Bu pahalı araçtan sadece 500 adet üretilecek ve üretim güz mevsiminde başlayacak.

Okuyucu Yorumları