Bugün Alabileceğiniz En İyi 10 Akıllı Saat!

Akıllı saatler artık eskisinden çok daha iyiler. İşte bugün çekinmeden satın alabileceğiniz 10 akıllı saat!

En iyi 10 akıllı saat!

Akıllı saatler artık günümüzün en önemli aksesuarları arasında. Akıllı saatlerin ilk işlevi tabi ki saati söylemek ancak bununla kalmıyor ve uyarıları kolunuza taşıyabiliyor ve bazı uygulamaları çalıştırabiliyorlar.

En iyi modeller, internette sesinizle arama yapma, GPS üzerinden egzersizlerinizi takip etme, ödeme yapma gibi özelliklere de sahipler. Bir süre önce akıllı saatlere geçmek riskli bir iş sayılsa da Google'ın Android Wear'ını ve Apple watchOS'unu kullanan saatler artık oldukça yeterli.

İşte bugün satın alabileceğiniz en iyi 10 akıllı saat.

1. Apple Watch 2

1. Apple Watch 2

Apple Watch 2 su geçirmezliği, GPS'i ve dayanıklılığıyla bugün satın alabileceğiniz en iyi akıllı saat. Tek sorunu, biraz pahalı olması.

2. Samsung Gear S3

2. Samsung Gear S3

Samsung Gear S3 uygulama çeşitliliği konusunda sıkıntı çekse de, Super AMOLED ekranı, GPS özelliği, su geçirmezliği ve 3 güne kadar dayanan piliyle en iyi seçeneklerden bir tanesi.

3. Fossil Q Marshal

3. Fossil Q Marshal

IFA 2016'da ortaya çıkan bu akıllı saat, Snapdragon 2100 işlemcisinin hızıyla Android Wear alanında ciddi bir alternatif.

4. Pebble Time Round

4. Pebble Time Round

İnceliği ve hafifliğiyle en rahat saatlerden biri olan Pebble Time Round'un bir dezavantajı, mevcut Pebble uygulamalarının çoğuyla çalışmaması. Pili de sadece iki gün veya daha az dayanıyor. Bunlar sizin için sorun değilse, saate bir göz atmanıza sakınca yok.

5. Asus ZenWatch 3

5. Asus ZenWatch 3

Android Wear'lı bir saat arıyorsanız, Asus ZenWatch 3'ü mutlaka gözden geçirmelisiniz. Saatin harika bir ekranı, kullanışlı donanımsal düğmeleri ve iyi bir pil ömrü var.

6. Huawei Watch 2

6. Huawei Watch 2

Sporla ilgilenlere odaklanan Huawei Watch 2, GPS, NFC gibi özelliklere ve üst seviye tasarıma sahip. Ekranı biraz küçük olsa da Android Wear 2.0 ile çalışması bir avantaj.

7. Moto 360 (ikinci nesil)

7. Moto 360 (ikinci nesil)

Görünüş olarak en beğendiğimiz akıllı saat olan ikinci nesil 360, artık daha rahat.

8. Apple Watch

8. Apple Watch

Mesaj geldiğinde hemen görebilmek, kimin aradığına bakabilmek, size kendinizi gelecekte hissettiriyor. Apple'ın watchOS 3'te yaptığı geliştirmeler, bu saatin iyice gelişmesini sağlıyor.

9. Huawei Watch

9. Huawei Watch

Pil ömrü sıkıntılı olan Huawei Watch, müthiş görünümüne rağmen kusursuz bir saat değil. Android Wear 2.0 ile durumun iyileşmesini umuyoruz. Yine de düşen fiyatlara baktığımızda, Huawei Watch'u size rahatça tavsiye edebiliriz.

10. Samsung Gear S2

10. Samsung Gear S2

Samsung Gear S3'ün gerisinde kalsa da S2, akıllı saat dünyasına ucuza girmek isteyenler için çok iyi bir seçenek. Yetersiz uygulama yelpazesi dışında Samsung Gear S2'de beğeneceğiniz çok şey var.

Okuyucu Yorumları