CANLI YAYIN: Samsung Galaxy S23 tanıtımını canlı yayında izleyin!

Samsung, biraz sonra başlayacak olan Galaxy Unpacked etkinliği ile yeni Galaxy S23 serisini (ve muhtemelen daha fazlasını) tanıtacak. Bu büyük tanıtım etkinliğini saniye saniye canlı yayında izlemek istiyorsanız, doğru yerdesiniz...

CANLI YAYIN: Samsung Galaxy S23 tanıtılıyor!

Samsung'un yeni Galaxy S23 serisini tanıtacağı Galaxy Unpacked etkinliğinin başlamasına artık dakikalar kaldı. Saatler 21.00'i gösterdiğinde başlayacak olan etkinlik, aynı zamanda COVID-19 salgınından beri düzenlenen ilk yüz yüze Unpacked olacak.

Etkinlikte tanıtılacak olan Galaxy S23 serisi hakkında şimdiye dek pek çok sızıntı gördük. Bu yüzden merak edilecek çok da fazla bir şey kalmamış gibi görünüyor. Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra olarak 3 farklı model ile satışa sunulması beklenen yeni amiral gemisi serisi, Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy adı verilen, Snapdragon Gen 2 yonga setinin daha hızlı bir versiyonunu içerecek. Ultra modelinin, özellikle fotoğrafçılık özelliklerine ağırlık vereceği düşünülüyor. Ayrıca ilk kez, bir Galaxy S modelinde dahili bir S Pen yuvası görmemiz mümkün.

Ayrıca, Galaxy S23'ün 128GB sürümünün, Galaxy S22 serisine benzer şekilde UFS 3.1 depolama alanı kullanması bekleniyor. Diğer tüm model ve varyantlarda ise UFS 4.0 depolama görmeyi bekleyebiliriz.

Samsung'un etkinlikte yeni GalaxyBook 3 serisi dizüstü bilgisayarlarını tanıtması da sürpriz olmayacak. Ayrıca yeni cihazlara bir tablet ve bazı aksesuarlar da eşlik edebilir.

Tüm bu gelişmeleri saniyesi saniyesine, canlı yayında izlemek istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Saatlerimiz 21.00'ı gösterdiği an başlayacak olan canlı yayını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.