Canon'dan hızlı ve masrafsız çözümler!

Küçük iş grupları için hızlı ve masrafsız çözümler için, Canon'dan yepyeni 6 yazıcı...

Canon'dan hızlı ve masrafsız!

Canon görüntüleme ve baskı teknolojisi alanında tüketicilerinin beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde i-SENSYS MF4400 ve MF4500 serilerini piyasaya sunan Canon, serinin altı yeni siyah-beyaz i-SENSYS Hepsi-Bir-Arada modeli ile kişisel çalışmaların yanı sıra küçük iş grupları için hızlı ve masrafsız çözümler sunmayı amaçlıyor.

• Canon'un yeni i-SENSYS MF4400 ve MF4500 serilerinde altı adet kullanımı kolay, hızlı ve küçük model bulunuyor.
• Benzersiz tarzda yeni tasarımı ile modeller, ev ya da ofis ortamlarına uyum sağlıyor.
• Modellerdeki Hepsi-Bir-Arada özelliği üretimi arttırarak, kişisel ve küçük iş sahibi kullanıcılara zaman ve para kazandırıyor.
i-SENSYS MF4400 ve MF4500 serileri yoğun ofis ve ev ortamlarında kullanıcıların baskı ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir dizi işlevsellik sunuyor. i-SENSYS MF4400 modelleri kullanımı kolay çok işlevli siyah/beyaz cihazlara ihtiyaç duyanlar için ideal çözüm sunarken, i-SENSYS MF4410 ve i-SENSYS MF4430 baskı, kopya ve tarama işlevleri ile dikkat çekiyor. i-SENSYS MF4450 ise bunlara faks özelliğini de eklerken, i-SENSYS MF4430 ve i-SENSYS MF4450 modellerindeki Otomatik Doküman Besleyici teknolojisi, kullanıcıların çok sayıda belgeyi aynı anda kopyalamasını sağlayarak onlara zaman kazandırıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları