Canon'dan devasa kapasiteli yazıcılar

Canon, devasa kağıt kapasiteli yeni yazıcı serisini tanıttı!

Canon, yeni yazıcılarını tanıttı

Canon, yeni nesil çok işlevli cihazları olan imageRUNNER ADVANCE C5500 Serisi'ni tanıttı. Canon'un beş seçenekten oluşan bu renkli A3 çok işlevli cihazları (imageRUNNER ADVANCE C5535, imageRUNNER ADVANCE C5535i, imageRUNNER ADVANCE C5540i, imageRUNNER ADVANCE C5550i ve imageRUNNER ADVANCE C5560i), akıllı belge iş akışları yoluyla verimliliği artırıyor. Böylece iş yerlerinin, her biriminde toplam baskı maliyetini azaltmasına yardımcı oluyor. Bu seri, daha ileri düzeyde baskı yönetimi ve kullanım kolaylığı kapasitesi sunmak için yepyeni bir imageRUNNER ADVANCE ortak platformu ile lanse ediliyor.

Akıllıydı, daha akıllı oldu

Yeni cihazlar her kullanıcının ve iş biriminin ihtiyaçlarına uygun şekilde özelleştirilebilen, geniş ve hassas bir renkli dokunmatik ekran sayesinde sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunuyor. İleride lanse edilecek olan tüm imageRUNNER ADVANCE modellerinde kullanıcı arayüzü ve geliştirilmiş kişiselleştirme özellikleri ortak olacağından, iş ortamında filonun tamamında sorunsuz ve en üst düzeyde kişiselleştirme deneyimi garantileniyor.

Çıktı maliyetini azaltıyor

imageRUNNER ADVANCE C5500 Serisi sınıfının en iyi performansını sunarken kuruluş genelinde verimliliği artırıyor. Universal Login Manager yazılımı, kullanıcı tabanlı kimlik doğrulaması ile toplam çıktı görünürlüğü sağlıyor. Bu şekilde belge üretim sürecindeki toplam maliyetin kayda değer ölçüde azaltılmasına yardımcı oluyor. Cihazlar Canon'un opsiyonel çok amaçlı ve ihtiyaca göre ölçeklendirilebilir cihaz çözüm platformu uniFLOW ile çıktı yönetimi ve akıllı tarama çözümleriyle kolayca entegre olarak daha fazla kontrol imkanı sunuyor.

İş uygulamaları ve bulut sistemleriyle sorunsuz bir şekilde entegre olabilmesi sayesinde imageRUNNER ADVANCE C5500 Serisi, mevcut süreçler ve mobil çalışma ortamlarıyla hemen birlikte çalışır hale gelebiliyor.

Belgeleri tarayıp dosyalıyor

Modern iş ortamlarında bilgi yönetimine daha fazla öncelik verilmesiyle birlikte imageRUNNER C5500 Serisi dijitalleştirme sunacak şekilde tasarlandı. Hızlı tarama kapasitesi sayesinde kağıt bazlı veriler kolayca yakalanabildiği gibi bu akıllı cihazlar belgeleri tarayıp Arama Yapılabilir PDF, Microsoft® Word ve Microsoft® PowerPoint dosyalarına dönüştürülebiliyor. 150'ye kadar orijinal belgeyi tutabilen tek geçişli çift taraflı döküman besleyici, belge yoğunluğu en üst seviyede olan işletmeler için bile sorunsuz bir dijitalleştirme işlemini garantiliyor.

Canon'un rakip tanımayan uzmanlığı ve modern görüntüleme teknolojileri, tutarlı bir şekilde göz alıcı kalite sunuyor. V2 (Vivid & Vibrant - Canlı ve Berrak) görüntüleme teknolojisi, yüksek hacimli işlerde dahi, çok geniş bir medya seçeneği üzerinde olağanüstü renk kalitesi sunarken, serinin sonlandırma kapasitesi her seferinde hayranlık uyandırıcı sonuçlar üretiyor. Böylece belgelerin her zaman diğerleri arasından sıyrılıp kalitesini göstermesini sağlıyor.

Canon Europe'un Proje Müdürü Dan Woodstock, şöyle konuşuyor: "imageRUNNER ADVANCE C5500 serisi, bakım ihtiyacını ve çalışmama süresini en aza indirip verimliliği katlayarak en üst düzeyde yatırım getirisi sunmak için tasarlandı. Baskının değeri; bir kuruluşun her noktasında belge ve bilgi oluşturulmasını, yönetilmesini ve paylaşılmasını kolaylaştırma becerisi ile ölçülür. Yeni cihazlar bu sürecin idari yükünü, bu süreç için harcanan süreyi ve emeği azaltacak yeni ortak platform ile birlikte gelişir. Çalışanların dijital ortamda ve verimli bir şekilde çalışmak için ihtiyaç duyduğu teknolojiyi sunuyorlar. imageRUNNER ADVANCE C5500 Serisi bu avantajları iş akışının tamamında uygun maliyetle sunuyor ve her türlü çalışma sistemine sorunsuz bir şekilde uyum sağlayabiliyor."

Her zaman mükemmel

6350 sayfalık yüksek kağıt kapasitesi, kağıt yenileme işlemleri sırasında kaybedilen zamanı asgari düzeye indirirken, durum bildirimleri sayesinde cihaz performansı her zaman izlenebiliyor. Yeni imageRUNNER ADVANCE'in akıllı, uyarlanabilir teknolojisi, yazılımı her zaman güncel halde tutarak, her zaman en iyi performansında çalışmasını sağlıyor. Canon'un cihaz yönetimi araçları, cihaz filosunun tamamında merkezileştirilmiş denetim sunuyor ve tüm cihazların güncellenmesini, pasif ünitelerin uzaktan kapatılmasını, ölçüm okumalarının alınmasını, adres defteri ve yazıcı sürücülerinin tüm filoda ve uzaktan yönetilebilmesini garantiliyor. Canon'un Yönetilen Baskı Hizmetleri (MPS - Managed Print Services) ile birlikte çalışan bu proaktif yönetim sistemi, baskı altyapısı ve bu altyapıyla bağlantılı iş süreçlerinin sürekli olarak optimize edilmesi sayesinde mali tasarruf sağlıyor.

imageRUNNER ADVANCE C5500 serisi Avrupa'nın her yerinde 1 Eylül itibarıyla bulunabilecek.

Okuyucu Yorumları