Casper, 3 yeni renk seçeneğiyle Nirvana X600'ü duyurdu

Casper, yeni renk seçeneklerine sahip Nirvana X600 dizüstü bilgisayarlarını duyurdu.

Casper, 3 yeni renk seçeneğiyle Nirvana X600'ü duyurdu

Casper, metalik antrasit, kuvars ve gece mavisi renk seçeneklerine sahip Casper Nirvana X600 dizüstü bilgisayarını duyurdu.

Casper Nirvana X600 renklerini geliştirirken kaynak aldıkları ilhamı ve süreçle ilgili planlamalarını aktaran Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, “2023 Mayıs ayında Türkiye geneli 800 kişiyle gerçekleştirdiğimiz araştırma, global trendler ve pazarlama ekibimizin çalışmaları sonucunda Türkiye’de en beğenilen renk seçeneklerini tespit edip, bu renkleri ürünlerimize 6 ay gibi kısa bir süre içinde entegre ettik. Kullanıcılarımızın bilgisayarlarını hayatlarının her alanında kullandıklarını ve bilgisayarların performansı kadar tasarımı ve renginin de onlar için çok önem taşıdığını biliyoruz. Bu doğrultuda tüketicilerimizin beğenilerini fazlasıyla karşılayacak ürünler geliştirmeye devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Casper'ın yenilenen dizüstü bilgisayarları, 19.2 mm inceliğe ve 1,6 kg ağırlığa sahip. Ekran özellikleri arasında; FHD IPS panel, 15.6 inç ekran boyutu ve 250 NIT yansıma önleyici ekran paneli bulunuyor. Ayrıca yeni model, 180 derece açılabilir bir ekran kullanıyor. Öte yandan kamera çözünürlüğünün 2MP’e yükseltildiğini belirten Casper, mahremiyet için sürgülü bir kamera sistemi kullanıldığını söylüyor. Bunların yanında dizüstü bilgisayar, gömülü yapıdaki aynı renk klavyeye, ince bir çerçeveye ve özel baskı desenlerine sahip.

Casper Nirvana X600 hakkında daha fazla bilgi almak ve yenilenen renklere ulaşmak için web sayfası ziyaretçilere açılmış durumda.