Casper Kurumsal Çözümler ile İş Hayatındaki Verimlilik Artıyor

Bir iş ortamında üretkenliği, motivasyonu ve verimliği artırmanın en etkili yollarından biri güçlü bir teknolojik ve dijital altyapıya sahip olmak. Uzman mühendisleri, yeni nesil bilgisayarları, yerinde üretim imkanı, lojistik ve teknik servis hizmetleriyle kurumsal çözümler sunan Türkiye'nin teknoloji markası Casper, iş ortakları için çalışma hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

En yeni teknolojiler Casper'da

Günümüzde kurumların, faaliyetlerini kesintisiz bir şekilde sürdürebilmeleri için güçlü bir teknolojik ve dijital altyapıya sahip olmaları son derece büyük bir önem taşıyor. "Casper İş Çözümleri" ile kurumların ihtiyaç ve taleplerine uygun çözümler üreten Türkiye'nin teknoloji markası Casper; hızlı servis ağı, kolay entegre sistemleri, yerli üretimi ve yerinde servis hizmetleri ile hem kurumların hem de kullanıcıların iş hayatını güçlü bir teknoloji ile destekliyor. Özellikle kurumların her zamankinden daha çok desteğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde ürünleriyle kullanıcıların yanında olmayı hedefleyen Casper, evden çalışanların sorunlarını gidermek ve verimliliğini artırmak üzere de hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor.

Verimliliğin En Büyük Destekçisi Casper!

Laptop, masaüstü ya da sunucu gibi çeşitli ihtiyaçlara sahip olan kurumlar, her beklentiye uygun üretilen Casper ürünleriyle verimliliklerini artırıyor. Finanstan perakendeye, sağlıktan eğitime kadar her sektöre uygun iş çözümleri sunan Casper, iş ortaklarının hedeflerine ulaşması için destek almalarını kolaylaştırırken yerinde servis hizmetleri ile kurumların işlerini hızlandırmaya ve herhangi bir aksama yaşamadan sorunların çözülmesine katkıda bulunuyor. 7 farklı ilde 21 bölge servisi ve hızlı teslimat seçenekleri sunan Casper, iş çözümleri ile kurumların verimliliğini artırmak için destek veriyor.

Üretimden Servise Her Alanda Casper Güvencesi Sunuluyor

"Son Teknoloji" kavramını ele alan üretim felsefesi ile 34.500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük bilgisayar üretim tesislerinden birine sahip olan Casper, mühendisleri ve tüm çalışanları ile kurumların ve kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına en iyi kalitede hizmet vermek için çalışıyor. Alanında uzman mühendisler tarafından titizlikle geliştirilen ürünler üretim öncesinde, üretim sırasında ve sonrasında sağlamlık, performans, hız, dayanıklılık testlerinden geçiyor. Kurumların yıllardan beri ihtiyaç ve beklentilerine yönelik modeller geliştiren Casper, Jet Servis ve Turbo Servis hizmetleriyle tüm cihazlar için aynı kalite ve hızda teknik destek hizmeti sunarak kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Tüm bu hizmetler aracılığıyla kullanıcılar evden veya işyerinden çıkmadan tüm cihazlarını kargo veya kurye aracılığı ile teknik servise ulaştırabilirken, ürünler Casper Merkez Servisi'ne ulaştığı andan itibaren bir gün içerisinde en uygun çözüme kavuşturulabiliyor.

Teknolojik Ürünler ile İş Yerinde Son Teknoloji!

İş yaşamının ve çalışmalarının sorunsuz bir şekilde sürdürülebilmesi adına kurumların yanında olan Casper, ihtiyaçlara en uygun teknolojileri sunuyor. VIA, Nirvana ve Excalibur markalarıyla telefondan tablete, dizüstü bilgisayardan mini PC'lere kadar uzanan geniş ürün gamı ile Türkiye'nin dijital dönüşümüne öncülük eden Casper'ın kurumsal ürünlerini incelemek isteyenler https://www.casper.com.tr/kurumsal-cozumler/is adresi ile teknik servisler ve ürünler hakkındaki bütün bilgilere erişebiliyor.

Okuyucu Yorumları