Casper'ın Yeni 27" QUAD HD Monitörü Satışa Çıktı

Casper'ın yeni 27" QUAD HD monitörü satışa çıktı. İşte Casper 27" QUAD HD monitörünün özellikleri ve fiyatı.

Casper 27" QUAD HD Monitör satışta

Türkiye'nin teknoloji markası Casper'ın satışa sunduğu yeni monitörü, çerçevesiz monitör tasarımı sayesinde oyun tutkunlarına sınırsız bir deneyim sunuyor. Oyun tutkunları, tasarımcılar ve yazılımcılar için özel olarak tasarlanan Casper 27" QUAD HD Monitör, ince profili ile alandan tasarruf sağlıyor ve metal gövdesiyle bir gergedan boynuzu kadar sağlam. Böylece kullanıcılar, kesintisiz çok ekranlı kurulumlar ile bir monitörden diğerine hızlı bir şekilde hareket edebiliyor. Uzun maraton oyun oturumları için ideal bir kullanım sunan Casper 27" QUAD HD Monitör, ergonomik olma özelliği taşıyor.

144Hz yenileme hızı!

Casper 27" QUAD HD Monitör, 144hz yenileme hızı ile tek bir detayı bile kaçırmadan her zaferin tadını çıkarmak isteyen oyun tutkunlarını kendine hayran bırakacak.

Hızlı oyun aksiyonlarında, 144 kere ekranı yenileme hızı sunan Casper 27" QUAD HD Monitör oldukça iddialı ve pürüzsüz bir oyun deneyimi sunuyor. Yazılım ve tasarım projelerinde de ekranın 144 kere yenilenme oranı olağanüstü kolaylık sağlıyor.

Gerçekçi bir oyun deneyimi

Casper 27" QUAD HD Monitör, tüm oyunlarda daha gerçekçi bir deneyime olanak sağlayan 1 milisaniye yanıt süresi özelliğini taşıyor. Profesyonel bir yarış sürücüsü gibi hissedilmesine imkan tanıyan monitör, özellikle hızlı tempoya dayalı oyunlarda hareket halindeki nesnelerin daha keskin görünmesini sağlıyor. Böylece kullanıcı, gerçekçi bir oyun deneyimi yaşıyor.

En hızlı ve nefes kesici oyun deneyimini sunmak için FreeSync teknolojisine sahip olan Casper 27" QUAD HD Monitör, takılmaların önüne geçiyor.

Başarılı görüntü performansı

2560x1440 ekran çözünürlüğü ile daha net görüntü elde edilebilen Casper 27" QUAD HD Monitör, oyun içinde kullanıcın aleyhine olabilecek hamleleri lehine çevirmelerine ve düşmanı alt etmelerine destek oluyor.

Casper 27" QUAD HD Monitör'ün fiyatı ise 1349 TL.

Okuyucu Yorumları