CeBIT 2014'ün ilk bombaları Samsung'dan!

Almanya'da başlayan CEBIT 2014'ün ilk bombaları, yine Samsung'dan geldi!

İlk bombalar Samsung'dan!

Samsung, bugün Almanya'da başlayan CEBIT 2014 fuarında, iki yeni yazıcı tanıttı. KOBİ'ler için geliştirilmiş olan ve NFC özelliğine de sahip Xpress C1860 ve Xpress M2885 yazıcıları renkli ve siyah beyaz lazer yazıcılar olarak piyasaya sürülecek.

Samsung'un araştırmasına göre, yazıcı sektöründeki müşterilerin %60'ı KOBİ'lerden oluşuyor. Samsung da bu veriyi dikkate alarak 2014 boyunca yazıcı alanında KOBİ'lere odaklanmayı planlıyor.

Xpress yazıcıları hem sadece yazıcı olarak hem de komple ofis çözümü (Yazıcı, fax, fotokopi, tarayıcı) olarak piyasada yer alacak. Cihazlar sadece A4 çıktı alabilecek ve siyah beyaz olarak dakikada 28 kağıt, renkli olaraksa dakikada 18 kağıt basabilecekler. İki cihaz da Samsung'un özel imaj işleme teknolojilerini kullanarak net baskılar elde etme iddiasında bulunuyor.Cihazlarda NFC (yakın alan iletişimi) ve Wi-Fi Direct özelliği bulunacak. Böylece bu özellikleri destekleyen telefonlardan, mobil cihazlardan doğrudan döküman gönderip baskıya almak mümkün olacak. Samsung'un mobil yazıcı uygulamaları da bu cihazları destekleyecek. Böylece Android veya iOS cihazlardan döküman basmak çok daha kolay olacak.

Okuyucu Yorumları