CNN Türk ve Samsung'dan Note için işbirliği!

Samsung ile anlaşan CNN Türk, yayınlarında bu sevilen cihazları kullanmaya başlıyor!

CNN Türk ve Samsung anlaştı!

CNN TÜRK habercilik anlayışı Samsung Galaxy Note 10.1 ile yeni bir boyuta taşınıyor. Artık tabletler yayıncılığın vazgeçilmez bir parçası. Bu doğrultuda yayın kuruluşlarının teknolojik gelişmelere ayak uydurması yayın kalitelerini arttırmak için bir gereklilik. Teknolojiyi yakından takip eden CNN TÜRK, Samsung ile yaptığı işbirliği çerçevesinde bu açıdan önemli bir adım attı. İşbirliği kapsamında CNN TÜRK ekran yüzleri ile Samsung teknolojisini kullanarak televizyon dünyasına farklı bir bakış açısı katacak.

Galaxy Note 10.1'in, "All Share Cast" özelliği ile yayına direkt olarak bağlanabilen CNN TÜRK ekran yüzleri, aynı zamanda "çoklu ekran" özelliğini de kullanarak Note ekranını ikiye bölerek, bir ekranda dünya haberlerini ve gündemini takip ederken diğer bir ekranda ise Türkiye'de ki haberleri, sosyal medyayı, ekonimiyi takip ederek gündemi CNN TÜRK ekranlarından izleyiciye aktaracak.

Bu imkanların yanısıra, değişken olan Türkiye gündemini ve ekonomisini hiç vakit kaybetmeden, Galaxy Note 10.1'in en önemli özelliklerinden S-Note'u kullanarak, haber ve işlenilen konularla ilgili grafiksel öğeleri kendileri oluşturup anında ekrana yansıtabilirken, geleneksel kalem kullanma alışkanlıklarını bir yana bırakarak daha hızlı ve interaktif bir not alma sistemi ile, dikkat çekilmesi gerekli olan tüm kareleri anında kolaylıkla canlı yayında izleyicelerle paylaşılabilmesi ile Galaxy Note 10.1'in dijital kalem teknolojisi S-Pen sayesinde canlı yayın dinamizmini ayakta tutacak.

CNN Türk ekran yüzlerine ne oldu?

Samsung Galaxy Note 10.1 ile tanışmalarının ardından, CNN TÜRK yüzlerinden Mesut Yar, Güven İslamoğlu, Bünyamin Sürmeli, Emin Çapa, Enver Aysever ve Nefise Karatay'ın program yapımcılarının rutin iş akışında farklar oluştu. Yapımcılar ise bu değişimi şaşkınlıkla anlattı.

CNN TÜRK ekran yüzlerindeki değişimi ve farkı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları