Çocuklara Doktorluğu Tanıtan Yeni Program Başladı

Da Vinci'den çocuklara doktorluk mesleğini tanıtan yeni program geldi.

Görevimiz: İnsan Vücudu

Görevimiz: İnsan Vücudu programında, birbirinden zeki ve eğlenceli ikiz doktor kardeşler Chris ve Xand van Tulleke tıp bilimini, biyolojinin büyüleyici dünyasının yardımıyla vücudun sıradan işleyişini ve sıra dışı durumlarda nasıl tepkiler verdiğini yakından inceleyerek çocuklara anlatıyorlar.

Çocuklar, bu programda gerçek hastalarla ilgilenip, insan vücudunu keşfederken doktorluk mesleğini de yakından deneyimliyorlar. Kırılan kemikler görüyor, kaslarını, organlarını tanıyor ve birçok sıra dışı durumla karşılaşarak neler yapılabileceğini öğreniyorlar. Birbirleri üzerinde çeşitli deneyler de yapan çocuklar, eğlenceli bu yeni bilim programında kendilerinin bile bilmediği birçok şey keşfediyor ve doktorların hayıtımızdaki yerini görüyorlar.

100'den fazla ülkede yayınlanan ve dünyaca ünlü eğitim içerikleri ile tanınan Da Vinci'nin çocuklara doktorluk mesleğini gösteren ve vücutlarıyla ilgili her şeyi keşfetmelerine imkan sunan yepyeni bir program olan Görevimiz: İnsan Vücudu, 27 Nisan'dan itibaren her CumaDa Vinci'de çocuklarla buluşacak.

Çocuklar, Görevimiz: İnsan Vücudu programına aynı zamanda, istedikleri zaman istedikleri yerde öğrenebilmelerini sağlayan Da Vinci Kids App'den de erişebiliyorlar.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alegra.kidspace

Apple Store: https://itunes.apple.com/app/id1169403787

Geleceğe daha hazır nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Da Vinci Televizyon Kanalı ve çocuklarla yeni buluşan Da Vinci Kids Mobil Eğitim Uygulaması, çocuklara hayallerine ulaşma cesareti kazandırmakta, dünyayı keşfetmek azmi ile çocukların yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmakta ve topluma daha yararlı bireyler olmalarını sağlamaktadır. 2007 yılından bu yana 'eğlenerek ve uygulayarak öğrenme' metodunu benimseyen Da Vinci Televizyon Kanalı'nın dünyaca ünlü eğitim içerikleri, bugün 100'den fazla ülkede yayınlanmakta ve çocuklara keşfedecekleri yeni dünyaları göstermektedir.

Okuyucu Yorumları