Cooler Master, MM710 Oyuncu Faresini Duyuruyor

Cooler Master, en yeni oyun faresi MM710'u tanıtıyor. İşte Cooler Master MM710 özellikleri!

Cooler Master'dan yeni mouse!

Cooler Master, en yeni oyun faresi MM710'u tanıtıyor. MM710 hafif yapısı sayesinde, uzun oyun seanslarında daha az hareket, daha az yorgunluk ve bilek ağrılarından uzak durmanızı sağlıyor. Dayanıklı petek yapısına sahip fare, kablosu tartılmadığında sadece 53gr ağırlığa sahip. Ayrıca sahip olduğu sensör ile piyasada ki en iyi sensöre sahip en hafif oyuncu faresidir. Önemli ölçüde azaltılmış ağırlık, özel tasarım Ultraweave hafif kablo tasarımı ile birleşerek kullanıcılara en iyi deneyimi sunmayı hedefliyor. MM710, 20 Milyon tuş basma ömrüne sahip anahtarlar, 16.000 DPI ayarlanabilir Pixart optik sensör, dayanıklı yapı ve ergonomik tasarım özellikleri ile öne çıkıyor.

"MM710, hafif, tam özellikli, birinci sınıf bir oyun faresine olan yoğun talep nedeni ile üretildi.," Bryant Nguyen, Çevre Birimleri Genel Müdürü. "Tutuş tipiniz ne olursa olsun, başarılı olmak için özelliklerden ve dayanıklılıktan ödün vermeyen, elinizde harika hissedecek bir ürün üretmek istedik."

Hafif Petek Tasarımı ve Ultraweave Kablo

Hafif Petek Tasarımı ve Ultraweave Kablo

MM710, ağırlığı 53gr'ın altına düşüren yeni delikli "bal peteği" tasarımına sahiptir. Farenin iç kısımları, dayanıklılığı arttırmak ve farenin esnekliğini azaltmak için yeniden tasarlandı. Dayanıklı Ultraweave kablosu, fare hareketleri sırasında kablo çekme şiddetini azaltır. Bu iki özellik ile birlikte, daha hızlı ve uzun hareket ederken daha az yorgunluk hissedeceksiniz.

Oyun Sınıfı Optik Sensör ve OMRON Anahtarlar

Daha iyi kontrol ve oyun içi hassasiyet için optimize edilmiş olan MM710'un Pixart 3389 optik sensörü 16.000 DPI'a kadar ayarlanabilir. Fare hassasiyeti, düğme yanıt süresi, yüzey ayarı, kaldırma mesafesi, yoklama oranı ve daha fazlası gibi yazılım ile tamamen özelleştirilebilir. MM710'un sol ve sağ düğmeleri, 20 milyon basma için derecelendirilmiş OMRON anahtarlarını içeriyor.

Üstün PTFE Skatezler

MM710, standart stok ayaklarından daha iyi kayma sağlayan yükseltilmiş skatezler ile gelir. %95 saf PTFE malzemesi oyun performansınızı büyük ölçüde artırmak için düşük sürtünme, tutarlı kayma sağlar.

Sağ El için Optimize Edilmiş Ambidextrous Yapı

Tuşlara kolay erişim için iki yan tuş bulunduran ambidextrous yapı, fareyi çoklu tutuş şekilleri için optimize eder. Çoğu el boyutu için parmak ucu tutuşuna uygun olan MM710'un şekli, daha küçük boyutlu eller için avuç içi tutuşuna da izin verir.

MM710, 15 Ekim tarihinden itibaren Türkiye'de satışa açılacak.

Okuyucu Yorumları