Crysis 2, Playstore.com'da satışa sunuldu!

Ünlü oyun Crysis'in devamı niteliğindeki Crysis 2, TTNet Playstore'da satışta! Bilgiler içeride...

Crysis 2, TTNet Playstore'da

Ttnet'in Mart ayı içerisinde hayata geçirdiği yeni oyun platformu Playstore.com, yeni çıkan oyunları dünya ile aynı anda Türk oyunseverlerle buluşturuyor. Bu kapsamda, Türk oyuncular başta olmak üzere, bütün dünyada büyük yankı uyandıran ve Türkiye'de en çok satmış oyunlardan biri olan Crysis'in devam niteliğindeki yeni oyunu Crysis 2, Playstore.com üzerinden satışa sunuldu.

Üç Türk kardeş tarafından kurulan Crytek firmasının geliştirdiği Crysis 2 oyunu, Polat Alemdar'ın sesi olarak ünlenen Umut Dabak gibi birçok önemli ses sanatçısı tarafından Türkçe olarak seslendirildi. Crysis 2, oyun otoritesi dergi ve siteler tarafından yapılan değerlendirmelerden yüksek puan almayı başardı. Tüm bu otoritelerin değerlendirmeleri göz önüne alınarak oluşturulan Metascore puanı ise 89 gibi önemli bir seviyeye gelmiş durumda.

Ttnet kullanıcıları, Türkiye'de resmi perakende fiyatı 79.99 TL olarak açıklanan Crysis 2'yi www.playstore.com üzerinden 59,95 TL'ye tek ödeme veya ayda 4.99 TL ile 12 taksitle satın alabiliyor.Bu sayede dileyenler oyun bedelini Ttnet ADSL faturasına 12 eşit taksitte yansıtarak ödeyebiliyor. Ttnet müşterisi olmayan kullanıcılar ise mobil ödeme ve kredi kartı ile ödeme yaparak 65 TL'ye oyuna sahip olabiliyor.

Playstore.com'da en yeni oyunlara yönelik haberler, incelemeler, ekran görüntüleri, videolar da yer alıyor. Ttnet'in oyun dünyasına adım atmak ve yeni oyunları dijital olarak satın alarak indirmek için www.playstore.com adresine girmek yeterli oluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları