Dell'den süper ince workstation ve fazlası!

Dell'in yerinde takip ettiğimiz etkinliğinde müthiş bir laptop ve fazlası tüm dünyaya gösterildi!

Laptop'ta güç arayanlara!

CHIP Online'ın yerinde, İngiltere'de takip ettiği etkinlikde PC devi Dell, yeni mobil workstation'ını ve fazlasını ortaya çıkardı. İşte Dell Technology Camp 2013'te ortaya çıkan yenilikler.

Dell Precision M3800

Dünyanın en ince ve en hafif 15 inç'lik mobil workstation'ları arasında olan Dell Precision M3800, Quad HD+ sayesinde çok yüksek çözünürlük (3200x1800, çoklu dokunmatik) ve canlı renkler sunuyor. Böylece sanatsal fikirleri hayata geçirmek çok daha sıkıntısız bir hale geliyor. Intel Core i7 dört çekirdekli işlemciyle gelen M3800, NVIDIA Quadro profesyonel grafiklerine ve ISV sertifikasyonlarına sahip. Bu sayede dijital içerik oluşturma ve tasarım uygulamalarını rahatça çalıştırabiliyor.

Dell'den süper ince workstation ve fazlası!

Yeni Imaging çözümleri ve yeni yazıcılar

Dell Document Hub, kullanıcıların sadece bir kez oturum açarak belgelerini paylaşmalarına, belge oluşturup baskı almalarına izin veriyor. Bunun yanında Dell'in tanıttığı 6 yeni yazıcı bulunuyor: çok işlevli renkli yazıcı (C2665dnf), tek işlevli renkli yazıcı (C2660dn), çift mono çok işlevli yazıcılar (B2375dnf and B2375dfw), yüksek performanslı A3 (tabloid) renkli çok işlevli yazıcı (C7765dn), geniş, renkli, çok işlevli lazer yazıcı (C5765dn).

Okuyucu Yorumları