Dev festival yaklaşıyor!

Cannes'da Türkiye'yi temsil edecek 'Genç Aslanlar' yarışması başlıyor!

Dev festival yaklaşıyor!

Bu sene 62. yılını kutlayacak olan dünyanın en büyük reklam ve iletişim organizasyonu Cannes Lions Uluslararası Yaratcılık Festivali 21-27 Haziran tarihleri arasında Cannes da katılımcılarıyla buluşuyor.

Türkiye temsilciliğini Doğan Burda Dergi'nin üstlendiği bu prestijli festivalin en dinamik bölümü, genç beyinlerin yarıştığı "Genç Aslanlar/Young Lions" yarışması.

Cannes'da Türkiye'yi temsil edecek 'Genç Aslanlar', Akmerkez'in ev sahipliği yapacağı yarışma kapsamında genç pazarlamacılar, basın, film, siber ve medya olmak üzere 5 kategoride yarışacak. Genç pazarlamacılar kategorisinde yarışabilmek için 30 yaş ve altı; basın, film, siber ve medya kategorisinde yarışabilmek için 28 yaş ve altında olmak gerekiyor.

Cannes Lions Türkiye temsilcisi Doğan Burda Dergi ile Reklamcılık Vakfı'nın, Akmerkez evsahipliğinde ve sponsorluğunda, 10 - 15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceği Cannes Lions Genç Aslanlar Yarışması Türkiye Elemeleri'ne, Reklamverenler Derneği ve Getty Images bu yıl da destek veriyor.

Son başvuru tarihi 6 Nisan olan "Genç Aslanlar" yarışması, 10 Nisan'da ki kategori briefleriyle başlayacak olup 15-16 Nisan'da yapılacak jüri değerlendirmeleri ile Türkiye'yi Cannes'da temsil edecek yeteneklerini belirleyecek, 16 Nisan'da yapılacak ödül töreni ile de kazanan isimler açıklanacak.

Tüm sektör bu yıl Young Lions/Genç Aslanlar için seferber oldu; İlkay Gürpınar, Can Faga, Karpat Polat, Kerem Özkut, Alemşah Öztürk, Viktor Kuzu, Banun Erkıran, Elif Önay, Engin Kafadar, Nüzhet Algüneş, İnanç Dedebaş, Serfinaz Altun, Gökhan Erol, Tuğyan Çelik gibi sektörün en önemli ve değerli isimleri oryantasyon ve mentorluk seminerleri ile gençleri Cannes'a hazırlayacak.

Bu deneyimi yaşamak, Cannes'da Türkiye'yi 5 kategoride temsil edecek 10 kişiden bir olmak istiyorsanız, İngilizcem de iyi diyor kendinize güveniyorsanız son başvuru tarihi 6 Nisan'ı kaçırmayın! Çünkü bu yıl Fransa'ya katılmak için değil kazanmak için gidiyoruz.

Başvuru için :

Reklamcılık Vakfı : www.rv.org.tr

Okuyucu Yorumları