Dünyanın İlk 3 Mega Pikselli Handycam Kamerası

Sony’nin devrimsel “Primary Colour” (Temel Renk) filtresi sayesinde gerçekten elde etmek istediğinizi görürsünüz.

Dünyanın İlk 3 Mega Pikselli Handycam Kamerası

Sony Europe, tüketici kamera dünyasında bir ilk daha gerçekleştirdiklerini ve tek bir 3.3 Mega piksel CCD’li küçük boyutlu yeni bir Handycam ürettiklerini duyurdu. Yarı profesyoneller ve amatörler için kalitede yeni bir boyut kazandıran DCR-PC330, amatör görüntü dünyasında en iyi renk çoğaltımını da sağlamaktadır.

Parazitsiz, mükemmel görüntüler için Carl Zeiss Vario Sonnar T lens donanımı, yüksek doğruluğa sahip renk çoğaltımı için yeni CCD filtre teknolojisi, standart olarak dokuz saate kadar pil ömrü ve gerçek 16:9 geniş ekran konumunda kayıt yeteneğiyle DCR-PC330, konsumer kamera yelpazesinde lider konuma gelecektir.

Sony Digital Imaging Europe Başkan Yardımcısı Akihira Nishikawa, DCR-PC330 hakkında şunları söyledi. “Müşterilerimizden aldığımız bilgiler, kamera seçiminde resim kalitesinin temel faktör olduğu yönündeydi. Handycam DCR-PC330 ile, kalite kaybı olmaksızın geniş ekran oynatım sağlamanın yanında, konsumer pazarda yüksek doğruluğa sahip renk çoğaltımıyla yüksek çözünürlüklü görüntü sunuyoruz.”

Okuyucu Yorumları