Dünyayı Tek bir Tuşla Yanınızda taşıyın!

Profesyonel kullanıcıların yanısıra birçok ev elektroniği meraklısı, verilerini tek bir yerde, güvenle ve en kolay şekilde muhafaza etmek ve gerektiği takdirde, bu verileri bir sistemden başka bir sisteme kolayca aktarmak ister.

Dünyayı Tek bir Tuşla Yanınızda taşıyın!

Yeni Maxtor One Touch serisi, 200 /250 GB’a kadar olan kapasite seçeneklerinin her 40 GB’ında 40 saatlik MPEG dijital video, 10,000 adet 4 dakikalık MP3 şarkı, 40,000 adet yüksek çözünürlüklü resim veya 100 adet video oyunu yedekler. 250 GB bir external disk kullanarak 400’e yakın CD’yi kopyalamaktan kurtulur, bütün CD’lerinizi tek tek taramak yerine, aradığınız bilgiye tek bir yerden ulaşabilirsiniz.


Ayrıca, external diskinize Windows işletim sistemini kurarak ayrı bir disk gibi kullanabilir, ya da direk fotoğraf makinanızı, kameranızı bağlayarak PC bağlantısına gerek olmadan dijital resim ya da videolarınızı kolayca yedekleyebilirsiniz.


Yeni Maxtor One Touch serisi USB 2.0 ve FireWire®/ i.LINK®/ 1394 uyumlu arayüzleri ile kısa sürede (480 MB/sn hızla) çok miktarda datayı transfer ederek ve saklayarak sizi CD ve Floppy diskler arasında kaybolmaktan kurtarır. Üstelik hem PC hem de Mac sistemleri ile uyumlu olduğundan USB 2.0 ve Firewire girişi olan bütün araçlarda dosyaların paylaşım ve transferini hızlı ve kolay biçimde gerçekleştirirler.


Her Maxtor One Touch ürünüyle birlikte verilen Dantz® Retrospect® Express yazılımının saatlik, günlük ve haftalık otomatik yedekleme özelliği sayesinde maksimum güvenilirliğe sahip olursunuz. Ayrıca devrim yaratan Maxtor One TouchTM teknolojisi ile de tek bir dokunuşla anında bütün dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz.

Ortak özellikler:
-Usb 2.0 uyumlu arayüzü
-FireWire®/ i.LINK®/ 1394 uyumlu arayüzü

Okuyucu Yorumları