Düşük maliyetli baskıda Epson'dan yenilik!

Epson, önemli avantajlar sağlayan "Sürekli Mürekkep Besleme Sistemli" yazıcılarını Türkiye'ye sundu!

Düşük maliyetli baskı!

Epson, yüksek adette baskı alma ihtiyacındaki kullanıcıların, "çok düşük maliyetli" ve aynı zamanda sorunsuz baskı yapabilmeleri için geliştirdiği "Sürekli Mürekkep Besleme Sistemli" yazıcıları pazara sundu.

Epson L100, L200 ve L800 olmak üzere üç farklı modelden oluşan Sürekli Mürekkep Besleme Sistemli yazıcı serisi, bünyelerine entegre ultra yüksek kapasiteli mürekkep tankları ile kullanıcıya sayfa başına çok düşük maliyet sunmak için tasarlandı. Epson garantisi altında olan bu yazıcılar, yüksek adette baskı ihtiyacı duyan tüm küçük-orta ve büyük işletmeler düşünülerek geliştirildi.

Epson bu yeni iş modelini yalnızca belirlediği ülkelerin pazarlarında uyguluyor. Bu pazarların ortak özelliği yüksek adette baskı ihtiyacı olan kulanıcılar. Yazıcıya entegre ultra yüksek kapasiteli tank kullanıcı tarafından kolayca doldurulabiliyor. Epson bu yazıcılarda kullanılmak üzere 70mlt'lik şişelerdeki mürekkeplerini de satışa sundu.

Epson'ın Hızlı Mürekkep Top-up (FIT) Teknolojisi sayesinde bu yazıcılarda mürekkep kullanımı maksimize ediliyor. Bu teknoloji, özel olarak tasarlanmış hava geçirmez kapak ve filtrenin yanı sıra, mürekkebin geri akmasını önlemek için mürekkep akışını kontrol eden bir jikle valfi içeriyor. Bu sistem mürekkep kullanımını maksimize ederken, yazıcının her zaman kolay ve güvenli şekilde istenen yere taşınmasını da sağlıyor.

L100 ve L200'ün özellikleri

L100 ve L200'ün özellikleri

L200, hızlı ve kolay baskı, tarama ve fotokopi yapabilen çok fonksiyonlu bir yazıcı. L100 ise tarama ve fotokopi fonksiyonlarına ihtiyaç duymayan kullanıcılar için tasarlandı. Her iki model de 4 kartuş kullanıyor. Yazıcı kutusunun içinde siyah, mavi, kırmızı ve sarıdan oluşan 4 adet her biri 70ml'lik orijinal Epson mürekkep şişesi ve yanı sıra "ekstra" 2 adet daha siyah mürekkep şişesi geliyor. 70 ml'lik siyah mürekkebin baskı kapasitesi 4.000 sayfa, renkli mürekkeplerin baskı kapasitesi ise 6.500 sayfa.1 L200 ve L100 modelleri ile gelen 2 adet ekstra siyah mürekkep şişesi sayesinde kullanıcı yazıcısını 12.000 sayfa siyah baskı kapasitesi ile satın alıyor.

Doküman baskısı için geliştirilen L100 ve L200'den farklı olarak, L800 fotoğraf baskısı için geliştirilmiştir. 6 Kartuşlu olan L800; siyah, mavi, kırmızı, sarı, açık mavi ve açık kırmızıdan oluşan toplam 6 adet 70ml'lik orijinal Epson mürekkep şişesiyle birlikte satılıyor. Kullanıcılar, A4 boyutuna kadar çerçevesiz kaliteli baskılar alabiliyor ve yüzeyine yazılabilir CD ve DVD'lerin üzerine doğrudan uzun ömürlü baskılar alabiliyor. L800 ile 10x15cm'lik fotoğraf baskısı 12 saniye gibi kısa bir sürede hızlı ve verimli bir şekilde yapılabiliyor.

Açıklamalar ve fiyatlar

Açıklamalar ve fiyatlar

Epson Uluslararası Kanal Geliştrime Müdürü Renato Vincenti yeni ürün serisi hakkında "Epson Teknolojisi ile geliştirilen Sürekli Mürekkep Besleme Sistemli yazıcılarımız satıldığı ülkelerde büyük bir ilgi ile karşılandı. Türkiye de seçtiğimiz ülkelerden biri çünkü ülkenizde yüksek adetli baskı ihtiyacı var dolayısı ile düşük baskı maliyeti aranıyor. Yeni iş modelimiz ile geliştirdiğimiz yazıcılarımız benzeri olmayan düşük baskı maliyeti sayesinde yüksek baskı ihtiyacı olan pazarlara hitap ediyor. Yeni yazıcılarımızın ülkenizde de büyük ilgi göreceğine inanıyoruz." dedi.

Epson Türkiye Genel Müdürü Sevil Kanat, "Epson olarak hem dünyada hem de Türkiye'de bir ilke imza atmaktan mutluyuz. Epson Türkiye olarak Sürekli Mürekkep Besleme Sistemli yazıcıları kullanıcılarımızla buluşturduk. Bugünden itibaren yüksek adetli baskı ihtiyacı duyan kurumlar ve şirketler için baskı, büyük bir maliyet kalemi olmaktan çıkıyor. Kolay kullanımlı ve yüksek kapasiteli mürekkep şişeleri sayesinde bu model yazıcılar hem iş dokümanlarını, hem de fotoğrafları zahmetsizce ve çok ucuza basıyor. Kullanıcılarımız, Epson garantisi altında olan bu yazıcılardan bekledikleri verimi alacaklarından emin olabilirler" dedi.

Mart ayı sonu itibarı ile satışa sunulan Sürekli Mürekkep Besleme Sistemli yazıcıların fiyatları ise şöyle:

L100 169 Euro +KDV
L200 209 Euro +KDV
L800 299 Euro +KDV

L100 ve L200 modellerinin her bir renk 70 mlt'lik mürekkep şişesi fiyatı: 7,82 Euro +KDV
L800 modelinin her bir renk 70 mlt'lik mürekkep şişesi fiyatı: 13,13 Euro +KDV

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları