DVD Maker ile video ve resimleri düzenlemek

Windows DVD Maker aracı ile fotoğraf ve resimlerinizi pratik bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

Resimlerinizi düzenleyin

Eğer bir videonuz varsa onu güzel bir menü ve arka planda çalan hoş bir müzikle DVD'ye aktarabilir ve belki de bir doğum günü hediyesi için hazır hale getirebilirsiniz. Yapmanız gereken resimlerinizi ve videolarınızı seçip menüleri oluşturmak. Bu araç sayesinde resimleri ve filmleri kendi DVD'inzde bir araya getirebilirsiniz. Dahası, fotoğraf ve videolarınızı biçimlerine göre bir dizinde sıralayabilirsiniz.

Giriş ister misiniz?

DVD Maker size DVD'yi başlangıç menüsü ile isteyip istemediğinizi sorar. Bu arada resim ve videolarınıza karışık bir biçimde bakabilme özelliğini de unutmayın. Yine TV'nize göre 4:3 ya da 16:9 biçimlerinden uygun olanını seçebilirsiniz.

Ses ve görüntü

Uzun slâyt gösterilerinde arka planı renklendirmek için fon müziğinden yararlanabilirsiniz. Slâyt gösterinize bir müzik parçası eklerken "müzik parçasını slâyt gösterimine uyarla" seçeneğini etkinleştirmeyi unutmayın. Bununla DVD Maker her bir resim için optimal gösterim süresini hesaplıyor. Akabinde de »DVD'ye yaz« komutuyla anılarınızı DVD'nize kaydedebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları