Efsane dizi Seinfeld'in 25 yıl önce izleyicileri hayal kırıklığına uğratan finali hakkında büyük sürpriz yolda

Efsanevi Seinfield dizisinin mimarı Jerry Seinfeld, 25 yıl önce yayınlanan ve büyük tepki ile karşılanan dizi finali hakkında herkesi şaşırtan, aynız amanda heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Görünüşe bakılırsa final, farklı bir bakış açısıyla, aradan geçen yıllara rağmen tekrar çekilecek.

Seinfeld'in 25 yıl önce izleyicileri hayal kırıklığına uğratan finali hakkında büyük sürpriz yolda

Tartışmalı TV dizisi finalleri söz konusu olduğunda, Seinfeld’in son bölümüyle ve hayranlarının yaşadıkları derin hayal kırıklığıyla çok az dizi rekabet edebilir. NBC’nin popüler komedi dizisinin ortak yaratıcısı Larry David tarafından yazılan finali, 1998’de yayınlandığında 76 milyon gibi büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştı, ancak yine de Lost ve Game of Thrones gibi diğer tartışmalı dizi finallerinin hemen yanında yer aldı. Özellikle Seinfeld’in finali, pek çok izleyiciye fazla meta gibi geldi, bir saate çok fazla şey sığdırılmıştı, yanlış bir tona sahipti, çok az şaka vardı, var olan şakalar anlaşılamıyor ve benzeri daha pek çok sorun vardı.

Ancak artık Jerry Seinfeld, “hiçbir şey hakkındaki dizi”nin finali ile ilgili bir canlanmanın ipuçlarını veriyor. Şu anda tamamı Netflix’te izlenebilen dizinin hayal kırıklığı yaratan finalinden yirmi beş yıl sonra yıldız isim, Boston’da bir komedi setinde sahne alırken finali tekrar "ziyaret etmek" istediğini neredeyse itiraf etti. Şu anda 69 yaşında olan Seinfeld, kendisinin ve David’in gerçekten de hayranlar için bu doğrultuda bir şeyler hazırladıklarını söyledi.

Seinfeld, Instagram’da yayınlanan sözlerinin arasında final hakkında şunları söyledi: “Sonla ilgili sana küçük bir sırrım var” dedi. “Ama bunu gerçekten söyleyemem çünkü bu bir sır. Ama size şunu söyleyeceğim. Tamam mı? Ama kimseye söyleyemezsiniz. Bu sonla alakalı bir şeyler olacak. O şey her ne ise henüz gerçekleşmedi ama tam da sizin düşündüğünüz şeyi Larry ve ben de düşünüyoruz. Yani göreceksiniz.”

Kısacası, efsane dizinin çok eleştirilen finaline çok yakında, farklı bir bakış ile hazırlanmış farklı bir alternatif göreceğiz gibi görünüyor. Tabii ki bize de heyecanla beklemek kalıyor.