Elon Musk, Mark Zuckerberg'e bir kez daha meydan okudu

Elon Musk, Joe Rogan'ın podcast'inde Tesla Cybertruck ve Zuckerberg ile bir türlü yapamadığı dövüş hakkında konuştu. Tesla CEO'su, bir kez daha dünyanın herhangi bir yerinde, her an dövüşe hazır olduğunu belirtti.

Elon Musk, Mark Zuckerberg'e bir kez daha meydan okudu

Tesla CEO'su Elon Musk, Salı günü The Joe Rogan Experience podcast'ine bir kez daha katılarak bu ikilinin yoğun olarak ilgilendiği konular üzerine yaklaşık üç saatlik bir söyleşi yaptı: Arabalar, karma dövüş sanatları ve elbette iptal kültürü.

Podcast'in ilk iki saatlik bölümünden hemen sonra ikili, Musk ve Meta CEO'su Mark Zuckerberg arasında yaz boyunca yoğun bir şekilde gündeme gelen dövüş önerisi hakkında konuştu. İki patron arasındaki dövüş gerçekleşmedi, ancak Musk hala buna hazır olduğunu söylüyor.

Musk, hazırlanmak için ne kadar süreye ihtiyacı olduğu sorusuna "zamana ihtiyacım yok. Bunu her zaman, her yerde, dünyanın herhangi bir yerinde yapmaya hazırım" cevabını verdi.

Tesla CEO'su, söyleşide Cybertruck'tan da bahsetti ve elektrikli aracın ilk duyurulmasından dört yıl sonra önümüzdeki ay sevkiyata başlanacağını bir kez daha dile getirdi. Dayanıklılığını göstermek içinse Rogan, aracın yan tarafına yayıyla bir ok attı ve hiçbir çizik oluşmadı.

Musk, Rogan'ın oku fırlatırken çekilmiş bir fotoğrafını tweet'ledi.

Podcast'in bir bölümü Musk'ın şu anda X olarak bilinen Twitter'ı satın almasına ayrılmıştı. Sosyal medya platformunu satın almasının üzerinden bir yıl geçti ve Musk, yaygınlaştığını söylediği "uyanmış zihin virüsü" hakkında uzun uzun konuştu.