Elon Musk'tan Twitter Blue Önerileri! Dogecoin de Var

Tesla CEO'su Elon Musk, şimdilerde Twitter'ın en büyük hissedarı. Twitter'da yüzde 9.2 hissesi bulunan Musk, Twitter Blue ile ilgili bazı öneriler paylaştı. Önerilerde Dogecoin detayı dikkat çekti.

Elon Musk'tan Twitter Blue Önerileri! Dogecoin de Var

Tesla CEO'su Elon Musk, geçen hafta, popüler sosyal medya platformlarından biri olan Twitter'ın yüzde 9,2'lik hissesini almıştı. Bu haliyle Twitter'ın en büyük hissedarı olan Musk, Twitter Blue ile ilgili bir tweet dizisi yayımladı.

Elon Musk, Twitter Blue Önerilerini Sıraladı

Twitter Blue için kullanıcıların ayda 3 dolar ödemesi gerekiyor. Tesla CEO'su Elon Musk, Twitter'ın bu hizmetinde reklam olmaması gerektiğine dikkat çekti. Ayrıca her Twitter Blue üyesinin de kimlik doğrulama onay işareti alması gerektiğini belirtti.

Musk'ın önerilerinden biri de Blue ücretinin 2 dolara çekilmesi oldu. 12 aylık ödeme planında kullanıcıların 2 dolar ödeyebileceğini söyleyen Musk'a bir kullanıcı "Arjantin'de daha ucuz yapın" önerisinde bulundu. Musk da bu tweetin üstüne fiyatlandırmanın yerel bazda yapılmasının da doğru olacağını belirtti. Hemen bunun ardından ise Dogecoin tweeti geldi. Musk, “Belki DOGE ile bir ödeme seçeneği bile olabilir?” diyerek yeni bir kapı açtı. Tabii ki bu konuyla ilgili Twitter'ın nasıl bir aksiyon alacağı belli değil. Ancak Musk'ın tweetlerinin devamı gelecek gibi duruyor.

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber işbirliği ile hazırlanmıştır.